Site icon TLIFE

Η σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για τη συλλογή H&M A/W 2024 ξεκίνησε με ένα λαμπερό party στο Λονδίνο!

Η συλλογή A/W 2024 της H&M είναι εδώ. Oι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν στο Λονδίνο στις 12 Σεπτεμβρίου με ένα πάρτυ στo οποίo παρευρέθηκαν οι Naomi Campbell, Ncuti Gatwa, Iris Law, Rafferty Law, Shay Mitchell, Amelia Grey και η οικοδέσποινα της H&M στο Λονδίνo, Lila Moss, η οποία πρωταγωνιστεί και στην καμπάνια A/W 2024. Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων που έδωσαν το παρών στo πάρτυ του Λονδίνου εκπροσωπώντας την H&M Ελλάδας, βρέθηκαν οι Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Τάμτα, Έβελυν Καζαντζόγλου και Τόνια Σωτηροπούλου. 

 

Η εορταστική εκδήλωση στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε στo Copper Box Arena στην περιοχή του East End. Ήταν μια βραδιά γεμάτη happenings, installations και διαδραστικά στοιχεία από τους καλλιτέχνες Maximo Recio και Weirdcore, μαζί με τον Albert Moya, το πρόσωπο πίσω από την ταινία της καμπάνιας Α/W 2024, ένα χορευτικό act από τους χορευτές της καμπάνιας, μια ειδική εμφάνιση από την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα της ηλεκτρονικής μουσικής και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, Charli xcx και ένα after-party με DJ sets από τους εκλεκτούς μουσικούς Jamie xx και SHERELLE.

 

 

.

 

 

 

Η συλλογή A/W 2024 επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την πρωτοπορία της H&M στον χώρο της μόδας, ενώ η εκδήλωση ανέδειξε τη δυναμική της νέας συλλογής. Η χθεσινή βραδιά είναι ο πρώτος σταθμός σε μια παγκόσμια σειρά ξεχωριστών γεγονότων, που θα αποτελέσουν τον απόλυτο εορτασμό της μόδας και της μουσικής, και μια αφορμή για να ενωθεί μια ευρεία κοινότητα δημιουργών σε πόλεις-πρωτεύουσες της μόδας σε όλο τον κόσμο. Η H&M ανοίγει την πρόσκληση στο κοινό, επιτρέποντας στους πελάτες να παρευρεθούν σε κάθε εκδήλωση μέσω εγγραφών στα social media.

«Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με μουσικά είδωλα όπως η Charli xcx. Είναι ένα σύμβολο ελευθερίας, δυναμισμού, αυτοπεποίθησης και ανανέωσης, στοιχεία που είναι απαραίτητα στη μόδα και σε ό,τι κάνει η H&M.» – Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor, H&M.

 

Η εμφάνιση της Charli xcx σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας μακροχρόνιας φιλίας μεταξύ της πρωτοπόρου καλλιτέχνιδας και της H&M. Ο συνδυασμός της απλότητάς της με το avant-garde πνεύμα της αντικατοπτρίζει το ύφος της συλλογής A/W 2024.

«Η χθεσινή βραδιά ήταν εμβληματική, και ήταν υπέροχο που γιορτάσαμε μαζί με την H&M και όλους τους θαυμαστές μου στο Λονδίνο.» – Charli xcx.

12 μοναδικές εκδηλώσεις σε 8 διαφορετικές πόλεις θα ακολουθήσουν, κατά τη διάρκεια των οποίων η H&M θα κυκλοφορήσει επίσης μια σειρά από ειδικές συλλογές. Κάθε εκδήλωση θα έχει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα και τοπικούς οικοδεσπότες, τιμώντας το ιδιαίτερο DNA της κάθε πόλης, ενώ ταυτόχρονα θα αποτίει φόρο τιμής στο στυλ, τον ήχο, την κοινότητα, την αυτοέκφραση και την μοναδικότητα. Οι πελάτες ανά τις χώρες μπορούν να εγγραφούν μέσω των social media για να τις παρακολουθήσουν.

 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα κάτω από την ομπρέλα H&M&, ως φόρος τιμής στο πνεύμα της συνεργασίας που ανέκαθεν ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της H&M. Η πρωτοβουλία H&M& περιλαμβάνει συνεργασίες σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο και δημιουργούς από διάφορους καλλιτεχνικούς τομείς, από DJs όπως οι Kiddy Smile και Romy, έως αυθεντίες της μόδας και του πολιτισμού, όπως το Dazed, το COLORSxSTUDIOS και το NTS αλλά και καινοτόμους στον τομέα της εστίασης όπως η Crisp Pizza W6 και οι Adam και Albin.

Από το H&M&LONDON θα μετακινηθούμε στο H&M&STOCKHOLM, όπου αύριο, 14 Σεπτεμβρίου, ένα H&M pop-up κατάστημα θα φιλοξενήσει ένα supper club, με οικοδέσποινα την Hanna Larsson, και ένα speak easy, όπου θα εμφανιστούν οι Lykke Li, Daniela Rathana και άλλοι.

Η επόμενη στάση είναι το ΜΙΛΑΝΟ, όπου η H&M και η εκπρόσωπος της εκδήλωσης Marta Losito θα γιορτάσουν την κουλτούρα των κλαμπ και της ηλεκτρονικής μουσικής με DJ sets και εμφανίσεις των Romy, Chloé Caillet και LOVEFOXY.

Θα ακολουθήσουν το ΒΕΡΟΛΙΝΟ, το ΑΜΒΟΥΡΓΟ και το ΜΟΝΑΧΟ, όπου θα πραγματοποιηθούν pop-up συναυλίες, club nights και ειδικά styling sessions με πολλούς εντυπωσιακούς καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών οικοδεσποτών Jihoon Kim, Caroline Daur και Lara Maria Benedicta von Preysing Lichtengg-Moosgötte.

Η περιοδεία συνεχίζεται με εκδηλώσεις στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με την εκπρόσωπο της εκδήλωσης Amelia Gray και στο Παρίσι με την εκπρόσωπο της εκδήλωσης Paola Locatelli, μέχρι και τον Νοέμβριο.

Αν και κάθε πόλη θα έχει τη δική της ξεχωριστή εκδήλωση, όλοι οι εορτασμοί θα επικεντρώνονται ουσιαστικά στην πρωτοπορία της μόδας και τη μουσική.

«Η συλλογή A/W 2024 επιβεβαιώνει ότι η H&M πάντα εστιάζει στη μόδα και την ελευθερία της αυτοέκφρασης, και αυτές οι εκδηλώσεις είναι ο ιδανικός τρόπος για να το γιορτάσουμε. Φέρνουμε κοντά διαφορετικές κοινότητες, γιορτάζουμε με τοπικούς καλλιτέχνες και αναδεικνύουμε την ιστορία της H&M σε αυτή τη μοναδική συνάντηση μόδας και μουσικής» – Jörgen Andersson, Creative Director, H&M.

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr