Site icon TLIFE

Η στιλιστική επιρροή της Gigi Hadid στη Bella! Ποιο fashion item αγαπούν οι αδερφές;

Αυτό που θυμάσαι έντονα από την παιδική σου ηλικία, είναι να προσπαθείς να κλέψεις τα ρούχα της μεγαλύτερης αδερφή σου. Και όχι μόνο αυτό! Η στιλιστική της επιρροή πάνω σου ήταν αρκετά έντονη. Ότι φορούσε εκείνη, το φορούσες κι εσύ. Ή τουλάχιστον προσπαθούσες να κάνεις ένα αξιόλογο copy. Το ίδιο όμως δεν ισχύει μόνο για σένα και τη αδερφή σου. Ισχύει και για τα διάσημα αδερφάκια που απασχολούν το χώρο της μόδας. Όπως η Gigi και η Bella.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Gigi είχε κάνει την εμφάνισή της με το γνωστό Paperbag-Waist Pants. Τι είναι αυτό; Είναι στην ουσία τα ψηλόμεσα παντελόνια που θυμίζουν λίγο harem κι έχουν μια ζώνη στη μέση που δημιουργεί “σούρες” ή πιέτες. Μιλάμε για ένα φοβερό trend της φετινής σεζόν που η Gigi ανάδειξε με ένα tom boy look.

Μια παρόμοια επιλογή έκανε και η Bella πριν από μερικές μέρες. Η ίδια έκανε την εμφάνισή της με ένα παντελόνι στο ίδιο στιλ, λίγο διαφορετικά συνδυασμένο βέβαια.

© Splash / Ideal Image

Και σε ρωτώ! Τελικά η Gigi επηρεάζει τόσο πολύ την Bella ή το Paperbag-Waist Pants είναι μια ισχυρή τάση που πρέπει να μας απασχολήσει λίγο πιο σοβαρά; Μην ξεχνάς ότι αυτό το item υπήρχε μέσα στη λίστα που σου είχα φτιάξει με τις πιο “ψαγμένες” τάσεις στο pinterest…

© 2024 tlife.gr