Η tropical συλλογή του Marc Jacobs για την Άνοιξη του 2018

Ο Marc Jacobs παρουσίασε την ανοιξιάτικη συλλογή του για το 2018 μετά τον σχεδιαστή Michael Kors στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ο σχεδιαστής έχει δείξει την αδυναμία του στην extravagant αισθητική, αλλά με τη χθεσινή παρουσίαση κατάφερε να ξεπεράσει κάθε όριο.

Όπως οι περισσότεροι σχεδιαστές, έτσι και ο Marc Jacobs επέλεξε για το show τα διασημότερα μοντέλα, όπως την Kendall Jenner, την Bella Hadid, την Gigi Hadid, την Winnie Harlow, την Kaia Gerber και την Taylor Hill.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τη συλλογή του…

Ο Marc Jacobs μένει πιστός στην athliesure αισθητική και την αποτυπώνει με ένα δικό του μοναδικό τρόπο. Oversized jackets, prints και neon χρώματα σε συνδυασμό με turban στο κεφάλι και τσάντες μπανάνα.

Η κολεξιόν συνεχίζεται με τα prints να αποτυπώνονται σε αέρινα φορέματα με μύτες, πάνω στις τσάντες και στα κοσμήματα.

Σταδιακά το παρών ξεκίνησε να δίνει η arabian αισθητική με τα κρόσσια και τα μεταξωτά harem pants να κλέβουν την παράσταση.

Ο σχεδιαστής αποφάσισε να “μπλέξει” τις ποικίλες επιρροές με τα prints και τα χρώματα με σκοπό να δημιουργήσει κάτι μοναδικό που θα ενθουσίαζε κάθε γυναίκα. Και τα κατάφερε!

Από το catwalk δεν έλειψαν οι παγιέτες και τα gowns συνδυασμένα με sliders. Ένα ακόμα σχεδιαστής, μετά τον Michael Kors, αποφασίζει να συνδυάσει ένα formal φόρεμα με athletic shoes.

Στο show παρευρέθηκαν η Emily Ratajkowski, η Cindy Crawford και η Nicki Minaj.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164