Ιδέες για winter looks από street style εμφανίσεις στο Λονδίνο

Αν αναζητάς νέες στιλιστικές ιδέες για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις πέντε ultra stylish σύνολα από street style εμφανίσεις στο Λονδίνο, τα οποία έχουν τέλεια αισθητική και ίσως σε εμπνεύσουν.

Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τα looks τους, να τα αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν

 

Η vinyl φούστα θεωρείται ένα “δύσκολο” κομμάτι που σου προκαλεί ανασφάλεια. Αν σου αρέσει όμως, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε μια και να την αναδείξεις με πιο sporty style, όπως λευκά μποτάκια, ένα τοπ κι ένα hoodie στους ώμους.

 

Το animal print πουκάμισο θα δώσει ξεχωριστό twist στο total black look σου και θα το κάνει πιο εντυπωσιακό. Μπορείς να το αναδείξεις με μαύρο παντελόνι, γιλέκο ή σακάκι και πέδιλα ή γόβες και να κάνεις μια στιλιστικά άψογη εμφάνιση.

 

Μπορείς ακόμα και τους χειμερινούς μήνες να φορέσεις μια αέρινη, σατέν φούστα και να τη συνδυάσεις με ankle boots κι ένα oversized σακάκι. Αν θέλεις ρίξε στους ώμους σου ένα μακρύ παλτό και είσαι σούπερ.

 

Μην απορρίπτεις το λευκό τζιν ακόμα κι αν είναι χειμώνας. Το φοράς άνετα με μαύρα booties, ένα χακί τζάκετ και χρυσά αξεσουάρ για να τους δώσεις luxe αποτέλεσμα.

 

Το μάξι φόρεμα δεν είναι ιδανικό μόνο για το καλοκαίρι. Θα βρεις τέτοιου είδους φορέματα και σε χειμερινό στιλ που μπορείς να συνδυάσεις με καθημερινές μπότες κι ένα μακρύ παλτό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164