Καλοκαιρινά Εssentials: Ξέρουμε πού θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για μια ολοκληρωμένη, καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα

Το καλοκαίρι είναι πλέον και επίσημα εδώ και η ανάγκη για ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας είναι επιτακτική. Οι τάσεις της σεζόν επιβάλλουν το ανάλαφρο, αέρινο στιλ καθώς στο μυαλό μας βρίσκονται ήδη οι βόλτες σε σοκάκια και οι ανέμελες στιγμές στη παραλία.

Και αν αναρωτιέσαι πού θα βρεις τέλειο summer dress, το πιο στιλάτο μαγιό ή το ιδανικό outfit για γάμο σε νησί, η απάντηση είναι στο νέο κατάστημα DOCA!

Η Tatiana Sax σε ένα ξεσηκωτικό live

Ο Dj Ανδρέας Νικάκης

Η ατμόσφαιρα που μας καλωσόρισε στο εντυπωσιακό opening του καταστήματος στη Δυτική Θεσσαλονίκη θύμιζε καλοκαιρινή φιέστα. Ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από συλλογές αξεσουάρ και δημιουργίες που συμπεριλαμβάνουν τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης και του καλοκαιριού, τις εντυπώσεις κέρδισε το live performance με μοντέλα που ζωντάνεψαν τα looks που είχαν ήδη μπει στο δικό μας shopping list.

Με τη συνοδεία του σαξοφώνου που έπαιζε η μοναδική Tatiana Sax σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές του Dj Ανδρέα Νικάκη, το πάρτι είχε ξεκινήσει, ενώ παίζοντας με τον τροχό της τύχης που είχε στηθεί εκεί το κοινό διασκέδαζε ακόμα περισσότερο καθώς πολλοί τυχεροί κέρδισαν μεγάλες προσφορές εντός του καταστήματος Doca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doca Official (@docaofficial)

Πίσω στο shopping spree μας, δεν θα μπορούσαμε να αντισταθούμε στα κομψά πέδιλα που συνδυάζεις τέλεια με φορέματα, τζιν και σορτς, στα έντονα, παιχνιδιάρικα χρώματα και σχέδια, αλλά και στα statement pieces που δεν ήταν άλλα από τα κοσμήματα και τα φουλάρια που δίνουν το χαρακτήρα σε κάθε look.

Αν λοιπόν ψάχνεις και εσύ τον απόλυτο shopping προορισμό, μάθε όλες τις πληροφορίες για το νέο κατάστημα Doca στο docaofficial.com και καλές αγορές!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164