Site icon TLIFE

Κάννες 2024: Το 77o Φεστιβάλ κινηματογράφου ξεκινάει απόψε

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη έναρξη του 77ου Φεστιβάλ Καννών που για μία ακόμη χρονιά θα φέρει λαμπερές πρεμιέρες και high fashion στο κόκκινο χαλί! Ήδη οι πρώτοι celebrities έχουν φτάσει, ενώ η αποψινή Πρεμιέρα αναμένεται εκρηκτική. Η Μέριλ Στριπ θα βραβευθεί με έναν ειδικό τιμητικό Χρυσό Φοίνικα απόψε και πολλοί ακόμη διάσημοι αναμένεται να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί της πρώτης πρεμιέρας του θεσμού!

 REUTERS/Yara Nardi

H ηθοποιός έφτασε στο Φεστιβάλ με άψογο στιλ!

REUTERS/Stephane Mahe

 

 REUTERS/Stephane Mahe

 

 REUTERS/Stephane Mahe

 

 REUTERS/Yara Nardi

Φέτoς πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα είναι η δημιουργός της «Barbie», ηθοποιός, σκηνοθέτρια και σεναριογράφος Γκρέτα Γκέργουιγκ.Ο δημιουργός της ταινίας «Ο πόλεμος των άστρων» Τζορτζ Λούκας θα τιμηθεί με έναν ειδικό Χρυσό Φοίνικα στην τελετή λήξης της διοργάνωσης το Σάββατο 25 Μαΐου,ενώ ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της φετινής χρονιάς είναι η προβολή εντός συναγωνισμού της ταινίας «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα!Ο δικός μας Γιώργος Λάνθιμος θα πάρει επίσης μέρος με την νέα του ταινία  Kinds of Kindness, στην οποία πρωταγωνιστεί η μούσα του Εμα Στόουν ο Γουίλεμ Νταφόε και ο Τζέσι Πλέμονς.

 

REUTERS/Stephane Mahe

 

Η Anya Taylor Joy έφτασε ήδη στις Κάννες με εντυπωσιακό καπέλο Jacquemus και ντραπέ φόρεμα Atlein Paris σε sunset χρώμα, δίνοντας μας ένα πρώτο mood από το τι θα γίνει απόψε στο red carpet!

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr