Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Saint Laurent με στιλ εμπνευσμένο από τα ’80s

Η αισθητική των ’80s έχει εισχωρήσει για τα καλά στις τάσεις της επόμενη σεζόν και την έχουμε δει ήδη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα catwalks. Ο οίκος Saint Laurent μένει πιστός σε αυτό το ύφος εδώ και χρόνια, μόνο που επέλεξε για τη νέα του καμπάνια να προσθέσει μερικά 90s στοιχεία. Πως; Διαλέγοντας το supermodel του τώρα αλλά κατά βάση της δεκαετίας του 90′, Kate Moss, να πρωταγωνιστήσει σε αυτήν τη φοβερή φωτογράφιση.

Το shooting έγινε από τους Inez & Vinoodh και δείχνει την Kate να φοράει ένα mini φόρεμα με floral prints και έντονα χρώματα, ενώ ποζάρει στην ακροθαλασσιά και παίζει με τα κύματα.

Η ατμόσφαιρα δημιουργεί έναν ανέμελο αέρα, σε αντίθεση με την τελευταία συλλογή γυναικείων ενδυμάτων που είχε κατά βάση urban ύφος.

Ο γαλλικός οίκος έδειξε για ακόμα μια φορά την αδυναμία του στις προηγούμενες δεκαετίες, προκαλώντας αυτήν την νοσταλγία σε όσους είναι λάτρεις των ’80s και ’90s.

H Kate Moss είναι εδώ και αρκετές σεζόν πρωταγωνίστρια στις καμπάνιες του Saint Laurent και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι άλλο θα ετοιμάσουν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164