Site icon TLIFE

Κομμάτια που αν αγοράσεις φέτος θα φορέσεις και του χρόνου!

Η μόδα αλλάζει με ταχύτητα φωτός. Κάθε εποχή βλέπεις πολλά νέα trends να κάνουν την εμφάνισή τους. Επίσης, όσο μεγαλώνεις το στυλ σου διαφέρει και συνεχώς θέλεις να ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και εσύ θέλεις να ανανεώσεις την ντουλάπα σου, να  κάνεις τις σωστές αγορές χωρίς να μετανιώσεις για τίποτα. Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις το ρούχο που τόσο καιρό ήθελες και μάλιστα σε απίστευτη τιμή. Σήμερα λοιπον θα σου ετοιμάσω τη μαγική λίστα με τα κομμάτια – κλειδιά που θα πάρεις φέτος αλλά σίγουρα θα φορέσεις και του χρόνου!

Fashion items στα οποία αξίζει να επενδύσεις τώρα και θα τα ευχαριστηθείς σίγουρα τώρα αλλά και μέχρι το φθινόπωρο αλλα και το επόμενο καλοκαίρι αφου είναι κομμάτια που θα συνεχίσουν να βρίσκονται ψηλά στα trends και την επόμενη σεζόν!

@annalauremais

Η φούστα με τα μικροσκοπικά floral ήρθε στην ζωή σου λίγες σεζόν πριν και θα παραμείνει και του χρόνου. Κομμάτι που φοράς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές σου.

@aninebing

Λευκό minimal φόρεμα! Θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη όποτε και αν το επιλέξεις, είτε με mules σε ένα κάλεσμα στην πολη μετά την δουλειά είτε με σανδάλια στον αγαπημένο σου προορισμό για διακοπές.

Square toe πέδιλα. Τετράγωνη μύτη που μας θύμισε τα 90s όταν έκανε δυναμικό comeback αλλά παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των fashion girls και για την επόμενη σεζόν.

@anoukyve

Oλόσωμη φόρμα, γιατί αν δεν την έχεις τώρα είναι η στιγμή να την αποκτήσεις.Διάλεξε χρώμα που σου ταιριάζει και επένδυσε σε ένα κομμάτι που δεν έχει να κάνει με σεζόν, αλλά είναι forever.

@ariviere

Πλεκτό φόρεμα, θα το λατρέψεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησί, το μυστικό εδώ είναι το μήκος και αν θες να δείχνει κομψό πάντα διάλεξε ένα σε maxi γραμμή περίπου μέχρι την γάμπα.

@blancamiro

Oversized σακάκι, λευκό ή pastel είναι το κομμάτι που αν μπει φέτος στην ντουλάπα σου θα το χαρείς για πολλές σεζόν ακόμη.

@camillecharriere

Μανίκια με όγκο!Κάθε σεζόν βλέπουμε να είναι ψηλά στα σχέδια με τα top που ξεχωρίζουν και φαίνεται ότι αυτό το trend θα παραμείνει αγαπημένο και την επόμενη σεζόν, στα plus είναι ότι το φοράς όλο τον χρόνο με τα αγαπημένα σου τζιν.

@vikyandthekid

Basket hat!Eίναι το απόλυτο καπέλο του καλοκαιριού και θα είναι και του χρόνου, βάλτο στην ντουλάπα σου και σίγουρα θα το βάλεις με όλα σου τα summer look για πολλές σεζόν ακόμη.

@belenhostalen

Ολόσωμο μονόχρωμο μαγιό!Επένδυση που αξίζει να κάνεις, διάλεξε το ολόσωμο που σου ταιριάζει σε ύφος και χρώμα και φόρεσε το φέτος αλλά και για πάντα.

@_jeanettemadsen_

Πουά φόρεμα. ‘Όποτε και αν το επιλέξεις θα είναι chic γιατί τα πουά δεν έχουν να κάνουν με τα trends αλλά έχουν μία διαχρονική κομψότητα που αξίζει να τα έχεις στην γκαρντρόμπα σε ένα all time classic φόρεμα.

© 2024 tlife.gr