Site icon TLIFE

Ξεκινάει η Εβδομάδα Yψηλής Ραπτικής στο Παρίσι- Ποιοι οίκοι θα κάνουν show

Σήμερα Δευτέρα 5 Ιουλίου, ξεκινάει επίσημα η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 8 Ιουλίου. Μετά από δυο σεζόν, που είχαμε μόνο ψηφιακές παρουσιάσεις, φέτος θα δούμε κανονικά show με καλεσμένους. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Fédération de la Haute Couture et de la Mode, διοργανώτρια αρχή της Paris Couture Week, θα πραγματοποιηθούν 8 runway events με περιορισμένο αριθμό καλεσμένων. 

Zuhair Murad

Ο οίκοι που θα παρουσιάσουν με τον κλασικό τρόπο των catwalks τις Couture συλλογές τους είναι οι: Dior, Azzaro Couture, Chanel, Giorgio Armani Privé, Balenciaga, Jean Paul Gaultier, Zuhair Murad και Vaishali S, ενώ τα shows θα μεταδοθούν σε livestreaming.  ‘Oλοι οι άλλοι οίκοι που συμμετέχουν όπως: Fendi, Giambattista Valli, Elie Saab και Viktor & Rolf, έχουν επιλέξει να προχωρήσουν με ψηφιακές παρουσιάσεις.

Nα σημειώσουμε το μεγάλο comeback του οίκου Βalenciaga στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής μετά από 53 χρόνια απουσίας. Το runway του εμβληματικού οίκου είναι προγραμματισμένο για τις 7 Ιουλίου και θα λάβει χώρα στο ανακαινισμένο ιστορικό ατελιέ του Cristóbal Balenciagaστην 10 Avenue Georges V. 

Alexandre Vauthier

Ο οίκος Chanel  τέλος έχει προγραμματίσει το show του για τις 6 Ιουλίου στο Palais Galliera, όπου φιλοξενείται έκθεση για την Coco Chanel, ενώ την ίδια μέρα θα παρουσιάσει από τα κεντρικά της ιταλικής πρεσβείας στο Παρίσι το δικό του physical show και ο οίκος Giorgio Armani. 

 

© 2024 tlife.gr