Site icon TLIFE

Lianna Perdis: Από το Λος Άντζελες στην Αθήνα για τα γενέθλιά της

Lianna Perdis. Ζει μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες. Είναι η κόρη του διεθνούς Ελληνοαυστραλού makeup artist και επιχειρηματία Napoleon Perdis. Έχει δική της στήλη με fashion/beauty tips σε γνωστό περιοδικό μόδας στην Αυστραλία και θεωρείται ήδη influencer στο χώρο της μόδας. Έχει κάνει fashion editorial στο εξωτερικό ενώ τους επόμενους μήνες αναμένεται να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο γνωστού ξένου περιοδικού τίτλου. Και… σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, πρόκειται να περπατήσει στο επόμενο fashion show του σχεδιαστή μόδας Δημήτρη Πέτρου.



Sweet 16!
Είναι μόλις 16 ετών και μάλιστα τα έκλεισε πρόσφατα. Την περασμένη Κυριακή συγκεκριμένα και το γιόρτασε αναλόγως! Ταξίδεψε από το L.A. όπου ζει, στην Αθήνα (που λατρεύει) για ένα μοναδικό πάρτι σε γνωστό Αθηναϊκό μαγαζί.
Κι επειδή ξεχωριστά γενέθλια χωρίς ξεχωριστό outfit δεν γίνονται, η η Lianna επέλεξε να φορέσει μια εντυπωσιακή δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή μόδας Δημήτρη Πέτρου, την οποία “συμπλήρωσε” ιδανικά με τις object of desire Dior μπότες!

Daddy Cool… and Famous!
Όπως σας είπα και στην αρχή ο μπαμπάς της είναι διάσημος makeup artist. Δηλαδή, έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Miranda Kerr, Debra Messing, Melissa George, Renee Zellweger, Gemma Wαrd και έχει κάνει εξώφυλλα όπως αυτό με τη Ryanna στο Harper’s Bazaar το περασμένο Μάρτιο. Έχει το δικό του brand καλλυντικών “Napoleon Perdis” με καταστήματα σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ και ονόμασε μια συλλογή κραγιόν καλλυντικών με ονόματα αρχαίων Ελληνίδων θεών.

© 2024 tlife.gr