Το Λούβρο ετοίμασε ένα φοβερό event για όσους αγαπούν τα sneakers (εμάς δηλαδή)

Για πρώτη φορά το Λούβρο θα ανοίξει τις πόρτες του, όχι όμως σε art lovers, αλλά σε foowear lovers, του Παρισιού και όχι μόνο! Ένα μοναδικό sneakers event θα πραγματοποιηθεί την 1 Απριλίου, μέσα στο μουσείο σε συγκεκριμένα διαμορφωμένο χώρο.

Πάνω από 20.000 συλλεκτικά sneakers θα εκτεθούν για όσους αγαπούν να βλέπουν συλλεκτικά unique κομμάτια, αλλά θα είναι και προς πώληση για τους λάτρεις του ιδιαίτερου streetwear style! To event μετράει ήδη 11 σεζόν με μεγάλη επιτυχία, αλλά για πρώτη φορά θα μετακινηθεί από το καθιερωμένο location, το Carreau de Temple και θα πραγματοποιηθεί στο Λούβρο!

Για μία μέρα 250 συλλέκτες και πωλητές θα ενωθούν σε ένα huge event, όπου θα μπορούν να αποκτήσουν κομμάτια με συλλεκτική αξία, εκτός από style! Eίναι η μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει κάποιος τα Balecniaga ή Yeezy κομμάτια, και μάλιστα σε ένα ασυνήθιστο μέρος.

Παράλληλα θα υπάρχει μία φιλανθρωπική δράση, και μπορεί να δώσει ο καθένας παπούτσια που δεν χρειάζεσαι πια, ώστε να πάνε σε κάποιους που τα έχουν πραγματική ανάγκη!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164