Μarc Jacobs: Το fashion show που διήρκεσε μόλις 6 λεπτά και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Ο Marc Jacobs παρουσίασε την συλλογή του χθες στην βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης! Tο show διήρκεσε μόλις 6 λεπτά αλλά προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.Η έμπνευση ήρθε από την Μέριλιν Μονρόε με το εμβληματικό λευκό φόρεμά της από την γκαρνταρόμπα τηςΜίνι Μάους όπως και από τα φορέματα πριγκίπισσας που βλέπουμε στον  κλασσικό κόσμο της Disney.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Runway (@voguerunway)

 Το επικό μακιγιάζ των ματιών είχε αναφορές στον κόσμο των κούκλων, ενώ εντύπωση προκάλεσαν και τα ακραία παπούτσια  που γέμισαν με ενέργεια το runway.”Χαρά, τελεία και παύλα”. Έτσι τιτλοφόρησε ο Marc Jacobs την συλλογή μέσα από την οποία θέλει να δώσει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα κατα την διάρκεια μιας περιόδου που είναι γεμάτη από ταραχές και αρνητικά συμβάντα.

 

 

 

Οverised φορέματα,  βλεφαρίδες larger than life, epic παπούτσια αλλά και ένα all star front row έδωσαν το mood της βραδιάς!

 

“Χρησιμοποιούμε τη μόδα για να αγκαλιάσουμε την τολμηρή και θαρραλέα αυτοέκφραση μας, για να αρθρώσουμε και να αναδείξουμε τον εσωτερικό μας εαυτό, επιτρέποντάς μας να εξερευνήσουμε και να επιδείξουμε ελεύθερα τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τις ταυτότητές μας σε μια βαθύτερη αναζήτηση της χαράς, της ομορφιάς και της προσωπικής μεταμόρφωσης”  δήλωσε  ο Marc Jacobs για την συλλογή ο οποίος καταφέρνει ακόμη να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις δημιουργίες τους!

Φωτογραφίες marcjacobs.com

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164