Μax Mara: Η resort συλλογή μας «ταξίδεψε» στην μαγευτική Βενετία!

Ο σχεδιαστής Ian Griffith μετακόμισε στη Βενετία για την τελευταία resort συλλογή της Max Mara.To show έγινε στο Palazzo Ducale, έναν χώρο  μοναδικής αρχιτεκτονικής που φιλοξενεί για πρώτη φορά fashion event. Η Max Mara ακολουθεί τα βήματα του Marco Polo με μια πλούσια και πολυπολιτισμική συλλογή που στοχεύει σε λίγη μαγεία. Ο Polo πέρασε 20 χρόνια στην αυλή του Kublai Khan στη Μογγολία, όπου, ακόμη και σήμερα, παράγονται τα μάλλινα είδη από καμηλό και κασμίρ, τα οποία διακινούνταν επίσης στον Δρόμο του Μεταξιού, μία δίοδο μεταφοράς κάθε είδους πολυτελούς εμπορεύματος. Φυσικά, η συλλογή ξεκινά με καμηλό, μαύρο, λευκό και ταμπά χρώμα και παρουσιάζει μεταξωτά σε αποχρώσεις σαν αυτές που θα μπορούσε να έχει φέρει ο Πόλο από την Cathay (αρχαϊκό όνομα της Κίνας) ή την Κωνσταντινούπολη. Από τις «robes de chambre» μέχρι τα parkas μέσω των trenches και των tabarri, η Max Mara παρουσιάζει τα πιο αρχοντικά πανωφόρια. Υπάρχουν φορέματα για ειδικές περιστάσεις, αλλά υπάρχουν επίσης σαρωτικά spolverini, ζωηρές τουνίκ, αυστηρά ταγιέρ και κομψά all-in-one για ταξίδια και περιπέτειες. Τα υπερμεγέθη φουντάκια, τα χοντρά κορδόνια περίσφιξης, οι μεγάλες μανσέτες και οι βελούδινες φούστες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά. Το αποκορύφωμα είναι μια σειρά από headpieces εμπνευσμένα από τουρμπάνια, που έχουν υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον θρυλικό μόδιστρο Stephen Jones.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara)

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

 

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

 

Photo by Pietro S. D’Aprano/Getty Images

 

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

 

Photo by Pietro S. D’Aprano/Getty Images

 

O oίκος παρουσίασε τα tarilored σύνολα για τα οποία είναι διάσημος, ενώ η αίσθηση της πληθωρικότητας και της χλιδής αποτυπώθηκαν μέσα από volume πανωφόρια,  statement μανίκια, υπέροχα πλεκτά και εντυπωσιακά τιρμπάν από τον Stephen Jones.

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

 

Photo by Pietro S. D’Aprano/Getty Images

 

Photo by Pietro S. D’Aprano/Getty Images

Η χρωματική παλέτα έμεινε πιστή στα γήινα χρώματα που λατρεύει το fashion brand, ενώ το λευκό «έντυσε» μερικά elegant σύνολα! Στα αξεσουάρ οι ζώνες με φούντες «έδεσαν» τα περισσότερα runway looks ενώ οι flat μπαλαρίνες είναι το all day shoe trend που προτείνει η Max Mara τώρα.

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164