Site icon TLIFE

Μαύρο Bikini: Είναι κάθε καλοκαίρι ο βασιλιάς της παραλίας – και όχι άδικα

Υπάρχει το μικρό μαύρο φόρεμα που «ορκίζεσαι» και το μαύρο bikini που μπαίνει πρώτο στην τσάντα θαλάσσης σου και δεν ξαναβγαίνει ποτέ. Το μαύρο bikini είναι πέρα από τάσεις, σταθερή αξία στο beachwear και all time classic κομμάτι της ντουλάπας μας. Όλες έχουμε ένα αλλά ποτέ δεν είναι αργά να αποκτήσουμε ένα ακόμη.


Picture by: / SplashNews.com

 


Picture by: Pichichipixx / SplashNews.com

 


Picture by: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com

Εύκολο, stylish, κατάλληλο για κάθε περίσταση και κάθε σωματότυπο. Το little black dress του καλοκαιριού είναι αδιαμφισβήτητα το μαύρο bikini μας. Είναι ένα χρώμα που κάθε γυναίκα έχει στην beach wear συλλογή της και κάθε χρόνο προσθέτουμε και ένα νέο σχέδιο σε αυτή.

@pinterest

 

@pinterest

To μαύρο μπικίνι είναι ένα κομμάτι που αποπνέει αβίαστη κομψότητα. Είναι αυτή η απλότητά του και η μίνιμαλ, λιτή αισθητική του που με κάνει να το επιλέγω κάθε χρόνο. Μαζί με ένα λευκό oversized λινό πουκάμισο και ένα τζην σορτς είναι ο τέλειος συνδυασμός για τις διακοπές στο νησί.

 

Τα σχέδια κάθε χρόνο πολλά!

 

Παραμένουν ψηλά τα μικροσκοπικά, ανεβαίνουν αρκετά τα ρετρό και βεβαίως δεν λείπουν αυτά με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο top ή στο σλιπάκι που εντυπωσιάζουν.

@matildadjerf

Αν δεν έχεις ( πράγμα δύσκολο) τότε βάλε στην επόμενη wish list σου ένα μαύρο bikini!

 

© 2024 tlife.gr