Μία εξωτική συλλογή μαγιό εμπνευσμένη από την ομορφιά του Ομάν

Δεσμευόμενη να γιορτάσει το δικό της ταξίδι, η σειρά μαγιό Boogaloo σέβεται τις γυναίκες που εξερευνούν το άγνωστο. Γυναίκες που διεκδικούν το χώρο τους, τολμάνε να αποκτήσουν εμπειρίες και να διασχίσουν ένα μονοπάτι εκτός του κατεστημένου. Το μαγιό είναι προσωπική υπόθεση και πρέπει να αντανακλά τον κόσμο, τα πάθη και τη φύση του καθενός. Με μια τάση για λαμπερά prints, η Boogaloo σχεδιάζει statement μαγιό που γιορτάζουν τις ελεύθερες και ζωηρές πτυχές της θηλυκότητας.

Τα τελευταία σχέδια Boogaloo αντλούν έμπνευση από το Ομάν. Μια χώρα που όχι μόνο μπορεί να είναι περήφανη για τη ζεστή της φιλοξενία, την πλούσια κουλτούρα της και το εκπληκτικό της τοπίο αλλά και μία χώρα στην οποία η Μελίνα Γκιόλβα, δημιουργός της Boogaloo, ανακάλυψε τη δύναμη του δικού της ταξιδιού.

Κάθε ένα από τα δεκαεπτά μοναδικά κομμάτια είναι διαθέσιμα σε πέντε νέα σχέδια και διαθέτουν φωτογραφίες της Μελίνας Γκιόλβα, δημιουργό της Boogaloo, από το ταξίδι της στο Ομάν. Τα σχέδια συνδυάζουν φωτογραφίες φυσικών τοπίων με φωτεινά χρώματα και αντανακλούν τη ζεστασιά του μέρους στο οποίο τραβήχτηκαν. Ποικίλα τοπία μαζί με τον χαρακτήρα της χώρας αποτυπώνονται από έντονα σχέδια και χρώματα. Πινελιές από royal μπλε, ζωηρά ροζ, τιρκουάζ, φωτεινά κίτρινα, μέντα και κόκκινο συνδυάζονται με φυσικές υφές σε εντυπωσιακά και μοναδικά prints. Τοπία του Ομάν, φοίνικες, έρημος, βουνά, θάλασσα και αρχαία αρχιτεκτονική γιορτάζονται όλα με έργα τέχνης που φοριούνται.



Positive Impact
 
Η Boogaloo στοχεύει στο να κάνει μια θετική επίδραση στον κόσμο μέσω του προϊόντος της, της κοινότητας και των ομάδων που είναι σε ανάγκη. Γι’ αυτό το λόγο, συνεργάζεται με το Humanity Unified, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφοσιωμένο στην ενδυνάμωση των γυναικών, δίνοντάς τους πρόσβαση σε παιδεία, ασφαλή προγράμματα φαγητού και οικονομικές ευκαιρίες. Για κάθε πώληση Boogaloo, η εταιρία επενδύει 10% του κέρδους της στο Humanity Unified Healing Garden.

Το πώς και πού φτιάχνονται τα προϊόντα είναι ύψιστης σημασίας. Με σκοπό να γίνεται η παραγωγή με βιώσιμο τρόπο, εφαρμόζεται ψηφιακή εκτύπωση αντί της παραδοσιακής εκτύπωσης, σε ύφασμα που προέρχεται από ανακυκλώσιμα υλικά από την Ιταλία. Τα Boogaloo κατασκευάζονται με ηθική από οικογενειακές επιχειρήσεις στην Αθήνα. Ξεκινάνε με μία μικρή παραγωγή στην αρχή κι έπειτα βασιζόμενοι στη ζήτηση, αποφασίζεται πόσο θα επεκταθεί το απόθεμα και οι συλλογές. Αυτό βοηθάει στη μείωση της σπατάλης του ρούχου. Το περιτύλιγμα είναι επίσης σχεδιασμένο για επαναχρησιμοποίηση και επανατοποθέτηση.


 



 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164