Μια ταινία για την ιδιαίτερη σχέση της Κate Moss με τον ζωγράφο Lucian Freud

Tην ιδιαίτερη σχέση του διάσημο μοντέλου με τον ζωγράφο Λούσιαν Φρόιντ θα δούμε στην ταινία Μoss & Freud που την παραγωγή έχει κάνει η ίδια η Κate Moss!

Το 2000, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Dazed, η Κέιτ Μος είχε αποκαλύψει πως μια από τις επιθυμίες της ήταν να ποζάρει για τον σπουδαίο βρετανό ζωγράφο Λούσιαν Φρόιντ. Η επιθυμία της έμοιαζε απίθανο να εκπληρωθεί, καθώς ο εγγονός του Σίγκμουντ Φρόιντ στα 80 του είχε πάρει την απόφαση να μη ζωγραφίζει πορτρέτα διασήμων.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucian Freud (@lucianfreudart)

Τελικά ο Φρόιντ διάβασε τη συνέντευξη της Κέιτ Μος και αποφάσισε να φιλοτεχνήσει το γυμνό της πορτρέτο Το μοντέλο, που ήταν έγκυος εκείνη την εποχή, και ο ζωγράφος συνδέθηκαν τελικά με στενή φιλία, μια σχέση που γίνεται ταινία από τον σκηνοθέτη Τζέιμς Λούκας.

To  πορτρέτo το οποίο έφτασε σε δημοπρασία τα 5 εκατομμύρια δολάρια, απαιτήθηκαν εννέα μήνες. Η Μος επισκεπτόταν το σπίτι του Φρόιντ από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα για επτά μέρες και νύχτες κάθε εβδομάδα. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων τους ο ζωγράφος της έκανε και τα περιβόητα tattoo που έχει το super model χαμηλά στην πλάτη της σε σχήμα 2 πουλιών!

 (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Ανμένουμε την ταινία που θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164