Site icon TLIFE

Μια ταινία για την ιδιαίτερη σχέση της Κate Moss με τον ζωγράφο Lucian Freud

Tην ιδιαίτερη σχέση του διάσημο μοντέλου με τον ζωγράφο Λούσιαν Φρόιντ θα δούμε στην ταινία Μoss & Freud που την παραγωγή έχει κάνει η ίδια η Κate Moss!

Το 2000, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Dazed, η Κέιτ Μος είχε αποκαλύψει πως μια από τις επιθυμίες της ήταν να ποζάρει για τον σπουδαίο βρετανό ζωγράφο Λούσιαν Φρόιντ. Η επιθυμία της έμοιαζε απίθανο να εκπληρωθεί, καθώς ο εγγονός του Σίγκμουντ Φρόιντ στα 80 του είχε πάρει την απόφαση να μη ζωγραφίζει πορτρέτα διασήμων.

 

Τελικά ο Φρόιντ διάβασε τη συνέντευξη της Κέιτ Μος και αποφάσισε να φιλοτεχνήσει το γυμνό της πορτρέτο Το μοντέλο, που ήταν έγκυος εκείνη την εποχή, και ο ζωγράφος συνδέθηκαν τελικά με στενή φιλία, μια σχέση που γίνεται ταινία από τον σκηνοθέτη Τζέιμς Λούκας.

To  πορτρέτo το οποίο έφτασε σε δημοπρασία τα 5 εκατομμύρια δολάρια, απαιτήθηκαν εννέα μήνες. Η Μος επισκεπτόταν το σπίτι του Φρόιντ από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα για επτά μέρες και νύχτες κάθε εβδομάδα. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων τους ο ζωγράφος της έκανε και τα περιβόητα tattoo που έχει το super model χαμηλά στην πλάτη της σε σχήμα 2 πουλιών!

 (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Ανμένουμε την ταινία που θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

© 2024 tlife.gr