Μichelle Pheiffer: Σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με outfit εμπνευσμένο από την επική ταινία Scarface

Η Michelle Pfeiffer θα είναι για πάντα η επιτομή του sexy power style χάρη στο ρόλο της ως Elvira Hancock στο αστυνομικό θρίλερ Scarface του 1983.Mία ταινία που πέρα από την δράση και το φοβερό στόρι είχε και μερικά all time classic σύνολα που θα θυμόμαστε για πάντα!

@pinterest

H ηθοποιός  παρευρέθηκε στο γκαλά των βραβείων 2024 Environmental Media Association Awards στο Λος Άντζελες το Σάββατο και το σύνολο της σίγουρα είχε έμπνευση από την εμβληματική ταινία!

Credit Photo Xavier Collin/Image Press Agency/SplashNews.com

 

 Credit Photo Xavier Collin/Image Press Agency/SplashNews.com

Για την περίσταση, η Pfeiffer έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και έδωσε μια ανανεωμένη εκδοχή του λευκού power suit της Elvira στην ταινία. Φέρνοντας το αξιομνημόνευτο ρούχο στα σημερινά πρότυπα του στιλ, η ηθοποιός επέλεξε ένα φαρδύ παντελόνι με wide leg σχέδιο, αντί για μια ψηλόμεση φούστα και πρόσθεσε από μέσα ένα lingerie lace top σαν τα εβληματικά slip  dresses που φορούσε η  Elvira στην ταινία, ενώ από πάνω πρόσθεσε ένα ασορτί σακάκι σε λευκό χρώμα.

 Credit Photo Xavier Collin/Image Press Agency/SplashNews.com

Η Pfeiffer ολοκλήρωσε την ολόλευκη εμφάνισή της με μαύρα αξεσουάρ, ένα oversized black clutch και pointy γόβες. Tα σύνολα της Pheiffer στην ταινία Scarface θα είναι πάντα στην μόδα, αφού είχαν μία διαχρονική κομψότητα που είναι πέρα από trends, έτσι θα αποτελούν έμπνευση για κάθε fashionista!

Kεντρική φωτογραφία @scarface7000_

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164