Ο Διάβολος φοράει Prada και… επιστρέφει! Όλα όσα γνωρίζουμε για το sequel

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της στη μεγάλη οθόνη, 18 για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, η κινηματογραφική παραγωγή «The Devil Wears Prada», μια παραγωγή που οι fans της μόδας ανά τον κόσμο λάτρεψαν – και με το δίκιο τους! – επιστρέφει. Υπήρχαν διάφορες φήμες, οι οποίες επιτέλους επιβεβαιώθηκαν! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Variety, η Disney έχει αρχίσει να ετοιμάζει το sequel της ταινίας, με την σεναριογράφο Aline Brosh McKenna και τον σκηνοθέτη David Franke να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας, με πρωταγωνίστριες την Miranda Priestly και την Andrea (Andy) Sachs. 

Όσον αφορά το cast, τα πράγματα δεν είναι τόσο σαφή ακόμα, αφού η συμμετοχή της Anne Hathaway δεν έχει επιβεβαιωθεί. Από την άλλη η Meryl Streep και η Emily Blunt έχουν πει το μεγάλο «ναι». Θυμίζουμε πως πριν μερικούς μήνες, είχαμε δει μια μικρή επανένωση του cast του «The Devil Wears Prada», που είχε πυροδοτήσει τις φήμες για την κυκλοφορία του sequel. Συγκεκριμένα στα φετινά SAG Awards οι Meryl Streep, Anne Hathaway και Emily Blunt απένειμαν μαζί βραβείο στον Jeremy Allen White για την ερμηνεία του στο «The Bear».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAG Awards® (@sagawards)

Η ιστορία της νέας ταινίας θα επικεντρωθεί στην Miranda Priestly, η οποία προσπαθεί να διαχειριστεί την καριέρα της εν μέσω της παρακμής της εκδοτικής βιομηχανίας. Την ίδια στιγμή, η βοηθός της, Emily Charlton, δηλαδή η Emily Blunt, επιστρέφει ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν πολυτελή όμιλο, με τον οποίο η Priestly θα συγκρουστεί λόγω της ανάγκης της για διαφημιστικά έσοδα.

Αυτά έχουμε μάθει μέχρι στιγμής. Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση της Disney, ώστε να μάθουμε την ημερομηνία που το sequel θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164