Ο οίκος Dior επιστρέφει στην Ακρόπολη 60 χρόνια μετά με μία επική φωτογράφηση

H παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 του Dior, δεν περιελάβανε μόνο τη το fashion show στο Καλλιμάρμαρο που είδαμε τον Ιούλιο με λαμπερούς καλεσμένους αλλά και μια σειρά φωτογραφίσεων και δρώμενων σε αρχαία μνημεία της χώρας μας.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Έτσι 60 χρόνια από τη θρυλική φωτογράφιση του Dior στην Ακρόπολη, ο γαλλικός Οίκος μόδας επιστρέφει στο Ιερό Βράχο. Οι άνθρωποι του Dior και τα μοντέλα ανέβηκαν στον Ιερό Βράχο, για μια αναπαράσταση της φωτογράφισης του ιστορικού Οίκου το 1951. Ντυμένες με κάποια από τα λευκά ρούχα της συλλογής φωτογραφήθηκαν μπροστά από το Ερέχθειο και τον Παρθενώνα, όπως 50 χρόνια πριν, αλλά και στα Προπύλαια. Οι πρώτες εικονες από αυτή την φωτογράφιση ανέβηκαν σήμερα στον επίσημο λογαριασμό του οίκου στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Η Μαρία Γκράτσια Κιούρι καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου εμπνεύστηκε από την Ελλάδα, συνεργάστηκε με πολλούς και εξαιρετικούς τεχνίτες σε όλη την χώρα για την κατασκευή των δημιουργιών που η ίδια σχεδίασε για τον Dior και παρουσιάζει τη συλλογή σε όλο τον κόσμο από την Ελλάδα, μέσω του Dior Celebrates Greece.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Ετικέτες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164