Ο οίκος Balenciaga ξεπέρασε τον Gucci και είναι πλέον το ΗΟΤ brand

Ο οίκος Balenciaga ξεπέρασε τον Gucci και επίσημα έχει γίνει το πιο hot brand στον κόσμο. Ο οίκος μόδας πήρε την πρώτη θέση στον τριμηνιαίο απολογισμό έκθεση, ο οποίος έγινε από την παγκόσμια μηχανή αναζήτησης της Lyst και της Business of Fashion.

Ο δείκτης της Lyst κατατάσσει σε θέσεις τα πιο δημοφιλή brand και προϊόντα στον κόσμο. Το δεύτερο τρίμηνο του 2017, ο Gucci βγήκε στην κορυφή, με τον Yeezy στη δεύτερη θέση και τον Balenciaga στην τρίτη. Στον πιο πρόσφατο απολογισμό όμως, ο οίκος Balenciaga πήρε την πρώτη θέση, με τον Gucci να πέφτει στη δεύτερη και την Off-White στην τρίτη.

“Το νέο logo του Balenciaga και η συνεργασία του με την Collette, “έστειλαν” τον οίκο στην πρώτη θέση. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης ότι ο designer Demna Gvasalia, συνεχίζει να σχεδιάζει προϊόντα που είναι “φιλικά” και στο online shop του οίκου”, δήλωσε η Lyst για τον Balenciaga.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως, ήταν που το brand Off-White κατάφερε από την 31η θέση να φτάσει στην 3η, έχοντας από πίσω του τους οίκους Vetements, Givenchy, Valentino και Saint Laurent.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164