Site icon TLIFE

O οίκος Dior μας παρουσιάζει την πρώτη του… βέσπα!

Ο γαλλικός οίκος ενώνει τις δυνάμεις του με την ιταλική βιομηχανία και μαζί παρουσιάζουν την πρώτη couture vespa σε μία μοναδική συνεργασία που ενώνει την υψηλή ραπτική με την τεχνολογική καινοτομία.

Η Vespa, έχοντας 74 χρόνια ζωής και πάνω από 18 εκατ. πωλήσεις, έχει κατακτήσει τον κινηματογράφο με θρυλικές ταινίες (Διακοπές στη Ρώμη -Roman holiday, Γλυκιά Ζωή – La Dolce Vita), που την έχουν «καβαλήσει» ο Γκρέκορι Πεκ, η Οντρεϊ Χέμπορν και πόσοι άλλοι ηθοποιοί.

Η εκδοχή 946 για την οποία ο οίκος Dior σχεδιάζει και λανσαρίστηκε εμπορικά το 2013, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη φινέτσα, γαλλική κιόλας με αυτό το project. Για την Vespa 946 Christian Dior, δημιουργήθηκε αποκλειστικό χρώμα, ενώ υπάρχουν χρυσά φινιρίσματα καθώς και τα χαρακτηριστικά logo του οίκου στην σέλα και τις χειρολαβές από γνήσιο δέρμα με ραφές σε μπλε απόχρωση, ενώ το ενώ το βαλιτσάκι είναι διακοσμημένο με το μοτίβο Dior Oblique (σχέδιο του Marc Bohan από το 1967). Η  σέλα  είναι επενδυμένη με το αυθεντικό ύφασμα «Dior Monogram», στη δεξιά πλευρά της Vespa υπάρχουν αποκλειστικά γραφικά με το λογότυπο «Christian Dior Paris»,  ο γάντζος, κάτω από τη σέλα, έχει το σχήμα του αποκλειστικού λογότυπου «Christian Dior» και το ειδικό κράνος, είναι διακοσμημένο με το ίδιο εμβληματικό μοτίβο.

 

© 2024 tlife.gr