Site icon TLIFE

Ο Πρίγκιπας George φόρεσε το statement παλτό που όλες πρέπει να έχουμε!

Ο Πρίγκιπας George μας έβαλε τα γυαλιά. Κι όμως! Μπορεί ακόμα και στα τρία του χρόνια να διδάξει στιλιστικά μαθήματα σε ενήλικες ή fashion γκουρού. Ο εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ σε μια πρόσφατη εμφάνισή του επέλεξε να φορέσει ένα γκρι παλτό με κουμπιά και τσέπες, του οποίου το μήκος έφτανε μέχρι το γόνατο.

Αγαπητή μου αναγνώστρια, οφείλω να σου πω ότι αυτό το παλτό είναι το must και διαχρονικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας. Δεν το λέω μόνο εγώ εξάλλου! Η εμφάνιση του μικρού έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό των περιοδικών μόδας του εξωτερικού και όλοι σχολιάζουν θετικά το outfit του.

Εκτός από το super στιλάτο παλτό που επέλεξε, βρίσκουμε απόλυτα σωστό το συνδυασμό με τις πλεκτές κάλτσες και το college αποτέλεσμα. Ίσως από εδώ και πέρα ο μικρός George αποτελέσει είδωλο και πηγή έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους.

Το παλτό έχει δημιουργηθεί από 100% μαλλί από την εταιρία Pepa & Co. Outerwear. Η τιμή του ανέρχεται στις 120 λίρες, αλλά δυστυχώς μετά την εμφάνιση του Πρίγκιπα George, δεν έχουν μείνει αποθέματα.

© 2024 tlife.gr