Site icon TLIFE

Ο super star της Formula 1 Lewis Hamilton αναλαμβάνει ρόλο έκπληξη στον οίκο Dior

Ο Lewis Hamilton προσθέτει άλλη μεγάλη στιγμή στην κομψή ζώνη του. Ο πιο stylish οδηγός της Formula 1, ο οποίος έχει ήδη λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων (Plus 44) και πολλά πολυτελή ρολόγια με την IWC, μόλις ορίστηκε ambassador στον οίκο Dior! H μεγάλη αυτή συνεργασία ξεκινά και με ένα πολύ δημιουργικό concept.

 

  O επτά φορές πρωταθλητής της F1 έχει επίσης δημιουργήσει μια lifestyle συλλογή σε συνεργασία με τον creative director του  γαλλικού οίκου μόδας,  Kim Jones.Σχεδιασμένη για τον χειμερινό τρόπο ζωής, η σειρά συνδυάζει τη στιβαρότητα και τη λειτουργικότητα που θέλουν τα outdoor ρούχα με τηην κομψότητα για την οποία φημίζεται ο Dior. Τα κομμάτια καλύπτουν το φάσμα από casual κοστούμια σε κλασικά τουίντ και fresh  υφάσματα από την Αφρική, μέχρι slouchy denim, πλεκτά, φούτερ και fleeces σε μια σειρά από βιώσιμα υλικά, οργανικά υφάσματα και ανακυκλωμένα υφάσματα. Με επίκεντρο το σκι και το σνόουμπορντ, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης ρούχα σκι υψηλής τεχνολογίας που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την ιαπωνική μάρκα σκι Descente. Ο ίδιος ο Χάμιλτον είναι φανατικός snowboarder και πηγαίνει στις πίστες κάθε χρόνο. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν προστατευτικό εξοπλισμό της POC που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης και custom snowboards που σχεδιάστηκαν με τους ανθρώπους της Factory 9. Τέλος κλασικά κομμάτια του οίκου έχουν ξανασχεδιαστεί για την ύπαιθρο.

 

“Η συνεργασία με τον Κim και την ταλαντούχα ομάδα του Dior ήταν ένα όνειρο και ήταν τιμή μου όταν ο Kim με ρώτησε αν θα ήθελα να το κάνω αυτό μαζί του”, δήλωσε ο Hamilton σε δήλωσή του. “Οι αξίες και οι ιδέες μας είναι ευθυγραμμισμένες, γεγονός που καθιστά εύκολο να φέρουμε στη ζωή μια δημιουργική συλλογή εμπλουτισμένη με τις κοινές μας εμπειρίες”.

 REUTERS/Florion Goga

REUTERS/Peter Cziborra

 

Η νέα capusel συλλογή είναι εμπνευσμένη από το  “ισχυρό, συναρπαστικό σύμπαν” του Βρετανού super star αθλητη, σύμφωνα με τον γαλλικό οίκο μόδας. Αποτίει επίσης φόρο τιμής στην αφρικανική κληρονομιά του.

 

 REUTERS/Florion Goga

 

 REUTERS/Albert Gea

 

Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ και στο διαδίκτυο από τις 17 Οκτωβρίου. Τον ίδιο μήνα, ο Χάμιλτον θα αγωνιστεί στο GP των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο οδηγός της Mercedes-AMG έχει βγει στο παρελθόν στην πίστα με σύνολα Burberry και Fear of God, αλλά από εδώ και στο εξής μάλλον θα ντύνεται μόνο με Dior.

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

 

© 2024 tlife.gr