Οι μεγαλύτερες fashionista σου δείχνουν πως να φορέσεις το flare pants σου

Τα flare pants (ή αλλιώς οι καμπάνες) έκανα δυναμικό comeback, βγαίνοντας από το βυθό της δεκαετίας του 90′. Μας αρέσουν πολύ γιατί είναι στιλάτα, ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε θηλυκή σιλουέτα και μας έκαναν να ξεχάσουμε για λίγο τα skinny παντελόνια.

Έχεις ήδη ένα μέσα στην ντουλάπα σου (χρωματιστό, σκουρόχρωμο ή και denim) και αναρωτιέσαι πως μπορείς να το αναδείξεις για να μην είσαι… out of fashion. Οι μεγαλύτερες fashionista και fashion-insta (if you know what I mean) έχουν για ακόμα μια φορά τη λύση και με τις εμφανίσεις τους παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα.

Αν θες να έχεις την απόλυτη σιλουέτα σε σχήμα κλεψύδρα, μην διστάσεις να το συνδυάσεις με ένα peplum top ή jacket. Ο συνδυασμός αυτός θα κάνει το σώμα σου να φαίνεται ακόμα πιο θηλυκό.

Για urban εμφανίσεις συνδύασέ το με ένα denim jacket κι ένα floral clutch. Σε περίπτωση που δεν θες να ολοκληρώσεις με high heel shoes και τα flatform sneakers είναι οκ.

Αν θες κάτι σε tom boy στιλ, επέλεξε να προσθέσεις ένα loose πουκάμισο και ένα bomber. Η αγαπημένη σου chain bag ταιριάζει σούπερ σε αυτό το look.

Είσαι από τις minimal του είδους και θες κάτι πιο απλό. Ανάδειξε τότε την καμπάνα σου με ένα μονόχρωμο τοπ και strappy pumps.

Τέλος, ένα ανδρικό σακάκι κι ένα funky t-shirt αρκούν για να είσαι στιλάτη και να πας από το γραφείo, μέχρι για ένα χαλαρό ποτό.

Κράτα το

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164