Οι πιο hot τάσεις για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Είστε έτοιμες για μια σεζόν γεμάτη χρώμα, ενέργεια και στυλ; Ο κόσμος της μόδας ετοιμάζεται να ζήσει μια έκρηξη τάσεων, με φρέσκες και ζωντανές ιδέες που θα κάνουν κάθε γυναίκα να δείχνει στιλάτη!

Από τα παιχνιδιάρικα prints μέχρις τις κλασικές γραμμές, η φετινή σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024 υπόσχεται να είναι μοναδική. Είτε αγαπάτε τα casual ντυσίματα, είτε τις πιο chic εμφανίσεις, υπάρχει κάτι για όλες! Ας δούμε τις πιο hot τάσεις που θα επικρατήσουν στους δρόμους τους επόμενους μήνες, για να προετοιμαστείτε κατάλληλα!

Ζωντανά χρώματα και παστέλ αποχρώσεις

Ναι, η φετινή σεζόν έχει από όλα. Η παλέτα είναι γεμάτη και με ζωντανές, αλλά και παστέλ αποχρώσεις, για κάθε γούστο. Τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το μπλε και το πράσινο κάνουν δυναμική επιστροφή, τονίζοντας την ενέργεια και την αισιοδοξία της ζωής.

Παράλληλα, οι πιο απαλές αποχρώσεις, όπως η λεβάντα, το απαλό κίτρινο, ροζ αλλά και φυσικά η μέντα, θα προσθέσουν μια νότα ρομαντισμού αλλά και κομψότητας σε κάθε εμφάνιση, κάνοντάς την να αποπνέει φρεσκάδα.

Minimal & μονόχρωμα σύνολα: Απλότητα και κομψότητα

Η τάση του minimalism συνεχίζει να επηρεάζει τη μόδα, με μονόχρωμα σύνολα που δημιουργούν κομψές και καθαρές εμφανίσεις. Η ομοιομορφία των χρωμάτων ενισχύει την έννοια του chic, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα πολύ δυναμικό αποτέλεσμα.

Φανταστείτε, για παράδειγμα, ένα σύνολο total white ή total black, το οποίο θα συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Μη μείνετε όμως μόνο στα κλασικά, μπορείτε να επιλέξετε και άλλες αποχρώσεις, όπως το κόκκινο και το navy blue για statement εμφανίσεις.

Αν ωστόσο είστε φαν των πιο διαχρονικών outfit, τότε μπορείτε να επιλέξετε γήινα χρώματα, τα οποία θα αποτελέσουν τα βασικά σας κομμάτια, και να ενισχύσετε την εμφάνισή σας με statement κοσμήματα ή τσάντες σε έντονα χρώματα.

Power Florals: Η δύναμη των λουλουδιών

Φέτος, τα floral έρχονται δυναμικά, σε έντονα χρώματα και μπαρόκ στυλ, προσφέροντας μια ισχυρή και ταυτόχρονα ρομαντική πινελιά σε κάθε σύνολο. Τα floral ρούχα ξεχωρίζουν για την ένταση και τη ζωντάνια τους, αποτελώντας μια τάση που απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να εκφράσουν την θηλυκότητα και την δυναμική τους μέσα από το στυλ τους.

Μπλούζες, φούστες αλλά και φορέματα σε κάθε μήκος, προσφέρουν αμέτρητες επιλογές συνδυασμών, επιτρέποντάς σας να βρείτε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στυλ σας.

Metallotones: Τα μεταλλικά χρώματα στο προσκήνιο

Οι μεταλλικές πινελιές αποτελούν έναν από τους πιο δυναμικούς και πολυτελείς τρόπους για να προσθέσετε λάμψη και στυλ στην γκαρνταρόμπα σας τη φετινή σεζόν! Χρυσό, ασημένιο και ροζ είναι τα must της σεζόν και υπόσχονται να κάνουν κάθε σύνολο να λάμπει!

Για διακριτικές, αλλά ταυτόχρονα στιλάτες εμφανίσεις, επιλέξτε κομμάτια ρούχων με μεταλλικές λεπτομέρειες, όπως ένα τζιν ή ένα crop top. Τα ρούχα αυτά εύκολα συνδυάζονται με άλλα, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας χωρίς υπερβολές.

Επέστρεψαν τα ’90s;

Η επιστροφή των ‘90s είναι εμφανής και το παρατηρούμε καθημερινά στους δρόμους της πόλης. Οι τάσεις της δεκαετίας αυτής, έχουν αφήσει άλλωστε ανεξίτηλο στίγμα στην πασαρέλα αλλά και στο street fashion. Η ρετρό αυτή εποχή χαρακτηρίζεται από τόλμη, ένταση και fun διάθεση, προσφέροντας τέλειες επιλογές για τη σύγχρονη μόδα.

Crop tops, baggy τζιν, oversized T-shirts, άνετα σακάκια, πολύχρωμα και floral μοτίβα, αλλά και οι αντιθέσεις, αποτελούν κεντρικά στοιχεία της σεζόν, προσθέτοντας ζωντάνια σε κάθε εμφάνιση.

Φυσικά, από το προσκήνιο δεν γίνεται να λείπουν τα αξεσουάρ! Scrunchies, μεγάλα κοσμήματα, γυαλιά ηλίου με έντονα σχήματα και statement ζώνες είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που θα μας συνοδεύσουν φέτος.

Athleisure style: Η άνεση συναντά τη μόδα

Το athleisure παραμένει στην μόδα, αλλά φέτος έρχεται ανανεωμένο. Τα biker shorts, leggings, τα αθλητικά τοπ και τα oversized T-shirts αποτελούν βασικά κομμάτια της athleisure εμφάνισης και δεν πρέπει να λείψουν από καμία ντουλάπα!

Ένα look που θα κατακλύσει τους δρόμους; Biker shorts, μαζί με ένα κομψό blazer, ένα έντονο πουκάμισο και sneakers. Outfit τολμηρό, εκκεντρικό, hot κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας!

Τα must – have παπούτσια της σεζόν, για στυλ με διαφορά

Φέτος, η μόδα εστιάζει στην άνεση και την πολυτέλεια, με τάσεις που συνδυάζουν κομψότητα και πρακτικότητα, κάνοντας κάθε βήμα ξεχωριστό.

Οι μπαλαρίνες κάνουν την επιστροφή τους, ενώ τις βλέπουμε να έχουν εξελιχθεί, προσφέροντας σχέδια με μεταλλικές λεπτομέρειες, λουλουδάτα μοτίβα και πολύχρωμα δέρματα.

Τα chunky sneakers συνεχίζουν να κυριαρχούν στην κατηγορία των αθλητικών παπουτσιών, προσφέροντας μέγιστη άνεση και στυλ. Φέτος τα βλέπουμε να συνδυάζονται με πιο έντονα χρώματα και μοτίβα, ανανεώνοντας την κλασική τους μορφή.

Για τις πιο ζεστές ημέρες, τα σανδάλια είναι must – have. Τα σχέδια περιλαμβάνουν ψηλά τακούνια, minimal λουράκια, πλατφόρμες με έντονα χρώματα, αλλά και flat παπούτσια για άνεση και minimal αισθητική.

Ανανεώστε το στυλ σας με τις τάσεις του 2024

Η άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 φέρνουν την τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσετε το στυλ σας και να εντάξετε σύγχρονα και μοδάτα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας.

Στη συλλογή του PRM, θα βρείτε νέες συλλογές από τα αγαπημένα σας brands, απίστευτα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ γεμάτα έμπνευση και μόδα, για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά outfit και να ανανεώσετε το στυλ σας σύμφωνα με τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν!

Είστε έτοιμες για αλλαγή;

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164