Οι πιο καλοντυμένοι άντρες του 2023

Το 2023 δεν ήταν καθόλου βαρετή χρονιά!Ακόμη και για την ανδρική μόδα τα πράγματα πήγαν περίφημα. Κοιτάζοντας πίσω, το ανδρικό στιλ που είδαμε αυτή την χρονιά ήταν από τα καλύτερα και κυριολεκτικά είχε τα πάντα! Κλασικό, cool, ανατρεπτικό αλλά κυρίως εντυπωσιακό! Οι καλοντυμένοι άνδρες τις χρονιάς μας χάρισαν μοναδικές εμφανίσεις με στιλ και σήμερα θα τους ξαναδούμε μαζί και θα θυμηθούμε γιατί ξεχωρίσαμε το style τους για φέτος!

Timothee Chalamet

REUTERS/Maja Smiejkowska

Ο Τimothee παραμένει για μία ακόμη φορά στην λίστα αυτή αφου δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με το τολμηρό τους στιλ. Πέρα από τα breathtaking red carpet look του παραδίδει μαθήματα stylind και με τις off duty εφμανίσεις του.   

Bradley Cooper

Christopher Peterson/SplashNews.com

O ηθοποιός έχει ένα μοναδικό street style και τον τελεευταίο καιρό μετά τις φήμες ότι βγαίνει με το supermodel Gigi Hadid το έχει απογειώσει. Πλεκτά, σκουφάκια, varsity jacket και cool sneakers δημιουγούην το ξεχωριστό off duty στιλ του που μας αρέσει πολύ!

A$AP Rocky

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci

Είναι όλο και πιο δύσκολο να μιλήσουμε για τον A$AP Rocky χωρίς να αναφέρουμε τη Rihanna, αλλά θα προσπαθήσουμε! Ο ράπερ έχει μια ξεχωριστή αίσθηση της μόδας, συνδυάζοντας την υψηλή ραπτική με το streetwear, και αυτό έχει επιδειχθεί πλήρως μέχρι στιγμής φέτος. Μαζί με τη γοητευτική σύντροφό του, το ζευγάρι έχει κάνει θραύση στη μόδα το 2023.

 

Τοm Holland

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Ο Spiderman τράβηεξ τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του αυτή την χρονιά. Λατρεύει το casual style ενώ φόρεσε τα πιο cool Πουκάμισα της σεζόν. Η Zendaya σίγουρα τον συμβουλεύει αλλά φαίνεται οτι και οτι και ο Tom έχει από μόνος του φοβερή αίσθηση του στιλ.

David Beckham

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Ο guru του στιλ  Ντέιβιντ Μπέκαμ συνέχισε να τραβάει τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές του επιλογές του και το 2023. Mε μάλλινα σακάκια καρό παντελονια και μοναδικά πλεκτά όταν φωτογραφίζεται μαζί με τα παιδιά του και την Victoria πάντα ξεχωρίζει για το styling που έσει κάνει.

Harry styles

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Πάντα τολμηρός, ο Harry Styles συνέχισε να ξεπερνά τα όρια της μόδας  και το 2023. Η χρονιά αυτή ήταν γεμάτη με on stage εμφανίσεις στις οποίες ξεχωρίσαμε τις   ολόσωμες φόρμες με παγιέτες και και  φλοράλ κοστούμια. Ο Harry Styles αποδυκνυέι με το στιλ του ότι οι άντρες μποροπυην να έιναι  κομψοί με χρώμα και λάμψη χωρίς να αισθάνονται αμήχανα για τον ανδρισμό τους.

Brad Pitt

Photo by Gotham/GC Images

Όσο μεγαλώνει τόσο γίνεται και πιο γοητευτικός.Το στιλ του μένει cool με λατρεία στα δερμάτινα κομμάτια αλλά σιγά σιγά χαλαρώνει και με πιο χρωματιστά look ενώ λατρεύει και τα πλεκτά!

Jacob Elordi

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacob Elordi (@jacobelordi)

Ο Elvis της Sofia Copolla μας εντυπωσίασε με το red carpet στιλ του και όχι μόνο!Φόρεσε τα πιο stylish κουστούμια της χρονιάς με διαφορα και κάτι μας λέιε οτι θα μας αποσχολήσει και τα επόμενα χρόνια.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164