Όλες οι λεπτομέρειες για το look της Τατιάνας (04/02)

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε με την Τατιάνα να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής “Μαζί σου” στο ΣΚΑΪ. Αν ήσουν συντονισμένη στο σημερινό ραντεβού και ενδιαφέρεσαι να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για το look της, τότε συνέχισε να διαβάζεις! Αν από την άλλη δεν κατάφερες να δεις live την εκπομπή αλλά αναρωτιέσαι τι φόρεσε η Τατιάνα, τότε και πάλι θα σε παροτρύνω να συνεχίσεις να διαβάζεις.

Για ακόμα μια φορά έχω πάρει θέση και είμαι έτοιμη να μοιραστώ μαζί σου όλες τις πληροφορίες για το εντυπωσιακό outfit που επέλεξε, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που “πλαισίωσαν” την εμφάνισή της. Πάμε να δούμε αναλυτικά…

Το σημερινό look της Τατιάνας ήταν από το brand Manila Grace (κεντρική διάθεση Progetto Moda) από την Ginga Boutique. Το outfit ήταν βασισμένο στα basic χρώματα και στη minimal αισθητική, ενώ υπήρχε μια mix & match επιλογή στα textures. Βασικό κομμάτι του συνόλου ήταν μια δερμάτινη pencil φούστα, την οποία συνδύασε με ένα μπεζ πουλόβερ σε διαχρονικό style. Στο outfit προστέθηκαν μαύρες γόβες Christian Louboutin από τα Enny Monaco και λαμπερά σκουλαρίκια Imanoglou.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164