Site icon TLIFE

Όλες οι λεπτομέρειες για το look της Τατιάνας (05/02)

Η Τατιάνα, όπως κάθε μέρα, μας υποδέχτηκε στην εκπομπή “Μαζί σου” στο ΣΚΑΪ με πολλά νέα, και κοινωνικά. Αν ήσουν συντονισμένη στο ραντεβού και ενδιαφέρεσαι να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για το look της, τότε συνέχισε να διαβάζεις! Αν από την άλλη δεν κατάφερες να δεις live την εκπομπή αλλά αναρωτιέσαι τι φόρεσε, τότε και πάλι θα σε παροτρύνω να συνεχίσεις να διαβάζεις.

Για ακόμα μια φορά έχω πάρει θέση και είμαι έτοιμη να μοιραστώ μαζί σου όλες τις πληροφορίες για το εντυπωσιακό outfit που επέλεξε, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που “πλαισίωσαν” την εμφάνισή της. Πάμε να δούμε αναλυτικά….

Σήμερα η Τατιάνα έκανε μια ultra chic εμφάνιση με fashion pieces του brand Manila Grace από την Ginga Boutique (κεντρική διάθεση Progetto Moda). Σε πρώτη φάση, αυτό που τράβηξε την προσοχή μας ήταν η midi leopard φούστα, η οποία αποθεώθηκε με το ζιβάγκο σε έντονο πράσινο χρώμα. Η ισορροπία στο αποτέλεσμα ήρθε με τις μαύρες γόβες Christian Louboutin από τα Enny Monaco, ενώ κύρια “πηγή” λάμψης ήταν τα εντυπωσιακά κοσμήματα Imanoglou.

© 2024 tlife.gr