Site icon TLIFE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Celine Dion και Lady Gaga στο Παρίσι για την τελετή έναρξης!

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν από την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, δύο superstar της μουσικής η Celine Dion και η Lady Gaga βρίσκονται ήδη στην πόλη του φωτός για την τελετή έναρξης που θα γίνει την Παρασκευή!

 REUTERS/Gonzalo Fuentes

 

 REUTERS/Gonzalo Fuentes

 

 


Picture by: Josh Osuna / SplashNews.com

Η Céline Dion κατέφτασε στην πόλη του Φωτός, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τις φήμες και τα ρεπορτάζ που θέλουν τη ντίβα της μουσικής σκηνής να πραγματοποιεί τη μεγάλη της επιστροφή στην τελετή έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων και εμφανίστηκε έξω από το ξενοδοχείο  της με χαλαρό casual chic style. Επέλεξε ένα κλασικό blazer με λευκό πουκάμισο δαντελένια φούστα και lace up ballerinas.  


Picture by: Aissaoui Nacer / SplashNews.com

H Lady Gaga με πιο sporty style φόρεσε ένα silver bomber jacket με baseball hat και basic μαύρο παντελόνι, ενώ ήταν και αυτή ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Οι διοργανωτές εργάζονται για να διατηρήσουν το μυστικό μιας υποσχόμενης μεγαλειώδους παρέλασης στον Σηκουάνα, την πρώτη τελετή έξω από ένα στάδιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων!Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και που σίγουρα θέλει μεγάλα ονόματα στην σκηνή για να ολοκληρωθει, έτσι η Celine Dion και η Lady Gaga (ελπίζουμε) να κάνουν την έκπληξη και να μας χαρίσουν ένα φαντασμαγορικό Live την Παρασκευή το βράδυ!

© 2024 tlife.gr