Site icon TLIFE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι στολές στην τελετή έναρξης – Πώς θα εμφανιστεί η ελληνική αποστολή;

Απόψε θα γίνει η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και η μόδα συναντά τον αθλητισμό μέσα από τις στολές των αθλητικών ομάδων! Μέσα από τις στολές τους, οι χώρες θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν το πολιτισμό τους και να εντυπωσιάσουν στην παρέλαση που φέτος θα είναι εν πλω! Δεν είναι λίγες οι χώρες που πραγματικά έχουν ετοιμάσει πολύ fashionable εμφανίσεις. Ας δούμε μαζί τις  κορυφαίες στολές που εκφράζουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο την κουλτούρα και τον πολιτισμό της κάθε χώρας!

Ελλάδα

Η χώρα μας η οποία θα παρελάσει πρώτη στην τελετή έναρξης, θα εμφανιστεί με στολές της ελληνικής εταιρίας αθλητικού ρουχισμού 4F. Οι αθλητές μας θα φορούν ενδύματα σε απλή γραμμή και τα χρώματα που θα κυριαρχούν θα είναι το μπλε και το λευκό.

Αϊτή

 

Η στολή της τελετής έναρξης της Αϊτής σχεδιάστηκε από την Αϊτινή-Ιταλίδα σχεδιάστρια Στέλλα Ζιν και περιλαμβάνονται τα έργα του καλλιτέχνη Φιλίπ Ντοντάρτ. Μέσα από τα χρώματα και τα σχέδια αναδεικνύεται η ομορφιά και η δύναμη της χώρας!

Μογγολία

 

Οι στολές της Μογγολίας έχουν ήδη γίνει viral για την ομορφιά τους. Δημιουργήθηκαν από το fashion brand  Michel & Amazonka. Για κάθε στολη χρειάστηκαν κατά μέσο όρο 20 ώρες ενώ στο μοτίβο της ενσωματώνονται  πολλά παραδοσιακά  μοτίβα αλλά και μοτίβα με ολυμπιακά θέματα.

Ταϊβάν

H στολή της Ταϊβάν έχει μπλε χρώμα ενώ τα υλικά είναι όλα φιλικα προς το περιβάλλον.  Το ελαστικό και ανάγλυφο υλικό αντιπροσωπεύει τους ωκεανούς, τις πόλεις και τα βουνά της Ταϊβάν.

Ιρλανδία

 

Η στολή της ιρλανδικής αποστολής είναι   δημιουργία της σχεδιάστριας Λόρα Βέμπερ και συμβολίζει την βιωσιμότητα. Η σχεδιάστρια ήθελε με τις στολές οι αθλητές να νιώθουν υπέροχα και άνετα ώστε να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο στην τελετή έναρξης!  

Γαλλία

Οι στολές της γαλλικής αποστολής συνδυάζουν τέλεια casual style με κομψότητα.   Δημιουργός τους είναι ο Παριζιάνος Stephane Ashpool, ιδρυτής του streetwear brand Pigalle και συνεργάτης της Nike, αλλά και του οίκου Chanel, ο οποίος συνέπραξε μαζί με το γαλλικό sports brand, Le Coq Sportif!

ΗΠΑ

Ο Ralph Lauren σχεδίασε τις στολές της αμερικάνικης αποστολής που είναι ο ορισμός του American preppy style! Τζάκετ σε στυλ biker, navy blue blazer, ριγέ Oxford πουκάμισο, polo μπλουζάκι, ανοιχτόχρωμο τζην παντελόνι και loafers είναι τα βασικά στοιχεία!

Καναδάς

Μπορεί το Lululemon είναι ένα minimal  sports brand αλλά για την  εθνική ομάδα της χώρας δημιουργησε stylish ερυθρόλευκες στολές με mix & match στιλ!

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr