Site icon TLIFE

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι στολές της Μογγολίας αξίζουν το χρυσό μετάλλιο!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν σε λίγες ημέρες και θα είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event της χρονιάς! Ενα σημείο που θα λέγαμε ότι το αθλητικο αυτό γεγονός, πλησιάζει στον κόσμο της Μόδας είναι σίγουρα οι στολές των αθλητών! Οι στολές των αθλητών δεν είναι απλώς ρούχα, αλλά μια δήλωση στιλ και πολιτιστικής κληρονομιάς. Με μία πρώτη ματιά λοιπόν όλα δείχνουν ότι οι στολές της Μογγολίας είναι οι πιο εντυπωσιακές!

 

Δύο Μογγόλοι σχεδιαστές δημιούργησαν τις στολές που μέχρι τώρα έχουν ξεχωρίσει από τις ομάδες που θα δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.Οι στολές αυτές, σχεδιασμένες από τη μογγολική εταιρία Michel & Amazonka, θα φορεθούν από τους 32 αθλητές της χώρας κατά τη διάρκεια των τελετών έναρξης και λήξης.

Τα σχέδια έχουν ένα παραδοσιακό στοιχείο και ενσωματώνουν τέλεια ολυμπιακά όσο και εθνικά σύμβολα.Η εταιρεία έχει ήδη παράδοση σε μογγολικά πολιτιστικά και παραδοσιακά μοτίβα που εντάσσει με σύγχρονη αισθητική σε συλλογές υψηλής ραπτικής και ready-to-wear ενδυμάτων.

Οι στολές τις Μογγολίας έχουν πάντως κερδίσει τον θαυμασμό αλλά και την προσοχή και μάλλον θα κερδίσουν και το …χρυσό μετάλλιο για το στιλ τους!  

Κεντρική φωτογραφία @michelamazonka

 

© 2024 tlife.gr