Site icon TLIFE

Paris Fashion Week: Όλα όσα είδαμε στα catwalks

Xθες, Δευτέρα, η Stella McCartney και o οίκος Αlexander McQueen, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, έδειξαν τις Winter συλλογές τους για το 2020. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προτείνουν οι δύο οίκοι για την επόμενη σεζόν!

Stella McCartney

Η Stella McCartney έχει ξεκινήσει μία eco εκστρατεία για την προστασία του οικοσυστήματος Sumatra στην Ινδονησία και στο πλαίσιο αυτής της κίνησης παρουσίασε μία collection για rainforests. Η collection παρουσιάστηκε στην Όπερα του Παρισιού κάτω από χιλιάδες κεριά και διάσημοι φίλοι της που στηρίζουν τον eco friendy campaign της ήταν εκεί: Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Selma Blair και Oprah Winfrey ήταν ανάμεσα στου καλεσμένους της. Χρώματα που θυμίζουν εξωτικά λουλούδια, γούνες σε maxi γραμμή, statemenet παλτό, υπέροχα wook pieces φορεμένα σαν κολιέ ή ζώνες, αλλά και οι πιο super γαλότσες που έχουμε δει ήταν ο προτάσεις την σχεδιάστριας για την next season.

Αlexander McQueen

Μαύρο και κόκκινο, τα αγαπημένα χρώματα του οίκου, κυριάρχησαν στην χθεσινή new collection. Tailored κουστούμια με asymetric blazer, φορέματα με όγκο που αγκαλιάζουν το σώμα σαν άνθη, tie dye σχέδια σε glam dresses και punk details έδωσαν το ύφος του οίκου για την επόμενη σεζόν.

Yπεροχες σιλουέτες με leather φορέματα -χαρακτηριστικό υλικό του McQueen- που θύμιζαν έργα τέχνης ολοκλήρωσαν αυτή την απόλυτη συλλογή.

© 2024 tlife.gr