Site icon TLIFE

Πέθανε το διάσημο μοντέλο των 90s Stella Tennant σε ηλικία 50 ετών

Η Stella Tennant, γνωστή για το ανδρόγυνο στιλ της στα ΄90ς, πέθανε σε ηλικία 50 ετών, πέντε μέρες μετά τα γενέθλιά της και μόλις λίγους μήνες μετά το χωρισμό της  από τον σύζυγό της David Lasnet . Ήταν μαζί 21 χρονιά και τον Αύγουστο έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους. 

Με καταγωγή από τη Σκωτία, έγινε δημοφιλής στις αρχές της δεκαετίας του 1990, εμφανιζόμενη σε φωτογραφίσεις για περιοδικά όπως το Vogue και το Harper’s Bazaar.

Γνωστή για την αριστοκρατική κληρονομιά της, ως εγγονή του 11ου Δούκα του Devonshire, Andrew Cavendish και της Deborah Mitford. Σπούδασε στο Winchester School of Art και ξεκίνησε μια καριέρα στη γλυπτική μέχρι που την ανακάλυψε ο φωτογράφος Steven Meisel. Ο Karl Lagerfeld την έκανε πρόσωπο της Chanel και τόνιζε την ομοιότητα της με την Coco Chanel.

Εμφανίστηκε σε πασαρέλες και σε διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλα brands μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Calvin Klein, Chanel και Burberry.

Πρωταγωνίστησε επίσης στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 μαζί με μοντέλα όπως η Kate Moss και η Naomi Campbell.

Η οικογένειά της δήλωσε «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατο της Stella Tennant στις 22 Δεκεμβρίου 2020. Η Στέλλα ήταν μια υπέροχη γυναίκα και έμπνευση για όλους μας. Θα μας λείψει πολύ. Η οικογένειά της ζητά το σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής.

© 2024 tlife.gr