Site icon TLIFE

Ποιος θα αναλάβει το προσωπικό brand του Karl Lagerfled μετά το θάνατό του.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του μοναδικού Κarl Lagerfeld, έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του σε όλα τα huge labels με τα οποία συνεργαζόταν, δηλαδή Chanel, Fendi, αλλά και το προσωπικό του fashion brand που φέρει την επωνυμία του.

H Carine Roitfeld, προσωπική φίλη του Κarl Lagerfeld, αλλά και συνεγάτης του σε πολλά projects, θα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει τον ρόλο του Style Advisor για τις επόμενες τρεις σεζόν στο brand Κarl Lagerfeld, όπως προκύπτει από τις τελευταίες εξελίξεις. Λίγες μέρες νωρίτερα, στον επίσημο Instagram λογαριασμό του brand “ανέβηκε” μία φωτογραφία της Carine με τον Κarl η οποία συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση της νέας θέσης της Roitfeld.

Η Roitfeld και ο Lagerfeld είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για το fashion book “Τhe little black jacket”, αλλά και για την Η&Μ το 2004, ενώ η Carine έχει ήδη επιμεληθεί μία capsule συλλογή για το brand Κarl Lagerfeld, που θα δούμε τους επόμενους μήνες. “Είναι τιμή μου να έχω αυτή την θέση στο brand του Κarl Lagerfeld και να συνεχίσω το μοναδικό του όραμα” δήλωσε η Carine Roifeld λίγες μέρες αργότερα και τώρα όλοι περιμένουμε τις κινήσεις της για το ομώνυμο brand του θρυλικού Karl Lagerfeld.

© 2024 tlife.gr