Site icon TLIFE

Πως θα ήταν ένα fashion show στην μαγευτική Disneyland; Το it- brand Coperni θα μας δείξει (σύντομα)!

Ένα από τα πιο fresh fashion brand της τελευταίας 5ετίας η Coperni ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την επόμενη συλλογή  την 1η Οκτωβρίου 2024, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού στην Disenyland!

 

H Coperni μας έχει συνηθίσει σε μοναδικά show που ξεχωρίζουν για την ατμόσφαιρα και το concept τους. Δεν ξεχνάμε την Bella Hadid επι σκηνής να ντύνεται με ένα φόρεμα που δημιουργήθηκε… επι τόπου, την τσάντα από αέρα που κατασκέυασε το brand και πρωτοτύπησε ή το μοναδικό fashion show με μοντέλα και…ρομπότ!

 

Τώρα η Disneyland γίνεται το απόλυτο location για την Coperni.Για τους  δύο σχεδιαστές μεγαλώνοντας στη νότια Γαλλία, η Disneyland Paris ήταν πάντα ένας ονειρικός προορισμός και μια τεράστια πηγή έμπνευσης. Από τις ταινίες μέχρι τους χαρακτήρες, τις βόλτες αλλά και τα ξενοδοχεία του θέρετρου, η Disneyland Paris περιλαμβάνει τα πάντα σχετικά με την ψυχαγωγία και το συναίσθημα.

Tώρα λοιπόν οι 2 σχεδιαστές συνεργάζονται στενά με τις ομάδες της Disney για να δημιουργήσουν  μια μαγική στιγμή που θα μοιραστούν  με όλους εσάς.

Kεντρική φωτογραφία @disneylandparis

 

© 2024 tlife.gr