Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας: Πρώτη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα με την παραδοσιακή ενδυμασία της γκέισας!

Η Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας κάνει την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα στο πλαίσιο του «Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας».

 

 

 

 

 

Σήμερα λοιπόν βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Μέγαρο Μαξίμου όπου  συνάντησε αρχικά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία και την ξενάγησε στον κήπο του μεγάρου, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου την υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τον σκύλο Πίνατ.

Για το σημερινό της πρόγραμμα η Πριγκίπισσα Κάκο εμφανίστηκε με την  παραδοσιακή ενδυμασία της γκέισας και πιο συγκεκριμένα ένα μεταξωτό κιμόνο με μία ζώνη γνωστή ως όμπι και τα παραδοσιακά ξύλινα υποδήματα γνωστά ως okobo.

Τα πολύχρωμα κιμονό έχουν πάντα χρώματα σύμφωνα με την εποχή και το γεγονός που τα επιλέγει μία γκέισα να τα φορέσει, ενώ ολοκληρώνονται πάντα με τις εξεζητημένες ζώνες όμπι αλλά και τα ξύλινα παπούτσια okobo που θέλουν μεγάλη ισορροπία για να τα περπατήσεις,  δημιουργώντας όλα μαζί την παραδοσιακή ενδυμασία της γκέισας!

 

 

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, κόρη του Διαδόχου Ακισίνο και δισέγγονη του Αυτοκράτορα Χιροχίτο, αποκαλείται και «Νταϊάνα της Ανατολής», λόγω της φιλανθρωπικής της δράσης. Έφτασε χθες Δευτέρα στην Αθήνα, όταν και ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και έπειτα επισκέφθηκε την Εθνική Πινακοθήκη και εκεί επίσης επέλεξε το παραδοσιακό κιμονό!

Φωτογραφίες NDP

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164