‘Eχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα.Μπαίνουμε στην Άνοιξη, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πρόσφατα αγόρασα ένα κοστούμι σε μαύρο χρώμα. Θα ήθελα να ρωτήσω με τι είδους παπούτσια, εκτός από γόβες, θα μπορούσα να το συνδυάσω. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας για επίσημες εμφανίσεις μπορείς να το συνδυάσεις με πέδιλα που δίνουν στο androgyne look την θηλυκότητα που χρειάζεται. Τώρα στο καθημερινό σου city style, πολύ ωραία με κουστούμι πάνε τα flat παπούτσια, όπως slippers, που είναι στιλάτα και θα είσαι άνετη όλη μέρα. Αν το επιτρέπει το style του κουστουμιού σου, μπορείς να το φορέσεις και με sneakers, σε πιο χαλαρό ύφος.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Ερώτηση 2
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας! Έχω μια απογευματινή κοινωνική εκδήλωση της οποίας είμαι οικοδέσποινα. Έχω επιλέξει ένα μπλε φόρεμα σε ίσια γραμμή και μίνι (επισυνάπτω φωτό αλλά μην δημοσιευτεί). Έχω επιλέξει ψηλές κομψές γόβες στο ίδιο μπλε χρώμα. Τι χρώμα καλσόν θα μου προτείνατε; Αγαπώ τα σκούρα χρώματα.

Απάντηση
Φίλη μας πολύ κομψή η επιλογή του μπλε φορέματος για την απογευματινή εκδήλωση και ο συνδυασμός με το ίδιο χρώμα γόβες μας βρίσκει σύμφωνες. Στο θέμα του καλσόν, ιδανικά η εμφάνιση αυτή δεν θέλει καλσόν για να είσαι chic, και τώρα πια με τον καιρό μπορείς να το αποφύγεις. Αν όμως θες να βάλεις για καλύτερο και πιο λείο αποτέλεσμα θα πρέπει να συνδυάσεις ένα στο χρώμα του δέρματος που δεν γυαλίζει καθόλου και αυτό θα το βρεις σε πολύ καλά καταστήματα με καλσόν.

Ερώτηση 3
Καλημέρα σας! Μπράβο για την τόσο πολύτιμη βοήθειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Περίπου μέσα Απριλίου θα παραβρεθώ σε γάμο φίλων. Είμαι 48 ετών. Ντύνομαι νεανικά. Θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες ιδέες ή φωτογραφίες για το τι μπορώ να φορέσω; Ιδιαίτερα σε παπούτσι.

Απάντηση
Φίλη μας ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που δεν βάζουμε ακόμη καλοκαιρινά, αλλά ούτε και χειμερινά! Έχουν βγει τα πρώτα ανοιξιάτικα και μπορείς να επιλέξεις κάτι από τα νέα trends. Μπορείς να επιλέξεις φόρεμα σε pastel απόχρωση ή φούστα και top, που είναι classic chic επιλογή, να δημιουργήσεις ένα androgyne σύνολο με κουστούμι ή να φορέσεις μία ολόσωμη φόρμα. Όλα αυτά ταιριάζουν στο event που είσαι καλεσμένη και όλα θα σου πηγαίνουν. Αν θες δοκίμασε κάποια και στείλε μου φωτό να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

Ερώτηση 4

Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να φοράμε για απογευματινή παράσταση θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μου σε μία τέτοια περίσταση το casual chic style είναι η καλύτερη λύση και όταν λέμε casual chic εννοώ άνετο και στιλάτο σύνολο. Αυτό μπορεί να είναι από ένα jean με ένα ωραίο top, μέχρι ένα daily φόρεμα. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς, αλλά να διαλέξεις κάτι από την ντουλάπα σου σε αυτό το ύφος και να απολαύσεις την έξοδο σου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica de La Villardière (@monicaainleydlv)

Ερώτηση 5

Καλησπέρα! Το Πάσχα αρραβωνιάζομαι! Σκέφτομαι να φορέσω ένα μακρύ, floral, αέρινο φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις, με 3/4 μανίκι και πέδιλα στο χρώμα του δέρματος! Επειδή θα είναι μεσημέρι, δεν θέλω να είμαι υπερβολική! Πως σας φαίνεται η επιλογή μου;

Απάντηση

Φίλη μας συγχαρητήρια, ευχόμαστε τα καλύτερα! Λοιπόν αν κρατήσεις ήσυχο το υπόλοιπο σύνολό σου -δηλαδή, παπούτσια, μακιγιάζ, μαλλιά και δεν προσθέσεις κοσμήματα πολύ έντονα, τότε είναι super η επιλογή του φορέματος για το event. Φρόντισε για ένα ωραίο μακιγιάζ και περιποιημένα μαλλιά!

 

 

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164