Site icon TLIFE

Στείλε τη στιλιστική σου ερώτηση- Η fashion editor απαντάει σε όλα

Q&A

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα στην ομάδα σας. Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας γιατί έχω πελαγώσει. Στις 7/5 θα παντρέψω την κολλητή μου και δεν έχω ιδέα τι να φορέσω. Θα προτιμούσα φόρεμα. Αλλά τι χρώμα; Επίσης τι μανίκι; Αμάνικο, κοντομάνικο, 3/4 ή μακρυμάνικο; Και τι παπούτσι; Φοράω μόνο φλατ.

Απάντηση

Φίλη μου μέχρι τον Μάιο έχεις όλο το χρόνο να δοκιμάσεις και να καταλήξεις τι θα φορέσεις εκείνη την ημέρα. Το φόρεμα είναι τέλειο σαν επιλογή και βεβαίως θα έχεις τότε τις νέες τάσεις από την ανοιξιάτικη σεζόν για να επιλέξεις το πιο στιλάτο για σένα. Σε πρώτη φάση θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις, με το που θα βγουν τα ανοιξιάτικα αρχές Μαρτίου μπορείς να δοκιμάζεις κάποια σχέδια για να δεις τι σου πάει τι σε κολακεύει και μετά θα βρεις και φλατ παπούτσι που θες. Προτείνω να τα πούμε λίγους μήνες μετά να μου στείλεις μερικές φωτογραφίες με φορέματα που δοκίμασες ( δεν θα δημοσιευτεί κάτι) και να βρούμε πιο συγκεκριμένα τι θα σου ταίριαζε καλύτερα. 

 

Ερώτηση 2

 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω με το μάλλινο παλτό στο χρώμα του πάγου. Τι χρώμα καλσόν και παπούτσια πηγαίνουν; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να το φορέσεις με οπακ μαύρο καλσόν και μαύρα παπούτσια που θα κάνουν αντίθεση με το ανοιχτό χρώμα του παλτό ή με διάφανο που φέτος φοριέται πολύ για πιο θηλυκό αποτέλεσμα. Iδανικά φόρεσε το σε πιο street style ύφος με παντελόνια και μπότες δίνοντας του ένα πιο urban style.

 

Eρώτηση 3

Έχω ένα μπορντό φόρεμα και θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει με γκρι μποτάκια.

Aπάντηση

Το μπορντό φόρεμα ταιριάζει τέλεια με γκρι μποτάκια αλλα το καλσόν που θα βάλεις είναι ένα θέμα. Αν το φόρεμα σου έχει casual ύφος συνδύασε το με οπακ καλσόν αν είναι πιο αέρινο τότε διάλεξε ένα διάφανο μαύρο.

Ερώτηση 4

Θα ήθελα τα φώτα σας! Έχω αγοράσει τη βελούδινη μαύρη παντελόνα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιες επιλογές για να την συνδυάσω από πάνω; Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι τοπ με δαντέλα, θα ήθελα κι από σας κάποιες προτάσεις. Και για σας βοηθήσω έχω ύψος 1,68 και είμαι 58 κιλά! Ευχαριστώ έκ των προτέρων!

Απάντηση

Φίλη μας η παντελόνα είναι πολύ ωραία επιλογή! Θα σου προτείνα να τη φορέσεις με t-shirts, μπλούζες σε 60’ς ύφος, άερινα 70’ς πουκάμισα και να αποφύγεις τον συνδυασμό με την δαντέλα που είναι και τα δύο πολυτελή υφάσματα και θα γίνει το όλο σου σύνολο πολύ βαρύ.

Ερώτηση 5

Γειά σας. Ονομάζομαι Eλένη και τον επόμενο μήνα παντρεύεται ο αδερφός μου. Αγόρασα ένα maxi κόκκινο φόρεμα με ντραπέ σχέδιο μπροστά και θα ήθελα να μου προτείνετε με τι χρώμα παπούτσια και αξεσουάρ θα μπορούσα να τη συνδυάσω και τι μακιγιάζ και χτένισμα να κάνω. Είμαι μελαχρινή με μακριά, μαύρα μαλλιά. Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Το φόρεμα που μου περιγράφεις είναι πολύ εντυπωσιακό και από μόνο μία ωραία εμφάνιση. Τι σημαίνει αυτό: δεν θέλει υπερβολές σε αξεσουάρ και make up -μαλλιά!
Σε παπούτσι και τσάντα αν θες μπορείς να διαλέξεις μεταλλιζέ αποχρώσεις, ένα πέδιλο π.χ. και ένα μικρό clutch, ενώ σε κόσμημα κάτι πολύ διακριτικό όπως ένα ζευγάρι ωραία σκουλαρίκια. Τέλος επειδή το φόρεμα έχει πολύ εντυπωσιακό πίσω μέρος με ουρά και πλάτη ανοιχτή θα πρέπει να πιάσεις τα μαλλιά σου ίσως σε ένα χαμηλό κότσο.

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr