Στείλε την στιλιστική σου απορία και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Πόσες φορές δεν έχεις σταθεί μπροστά από την ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι τι να φορέσεις. Αν ταιριάζουν τα παπούτσια σου με το παλτό σου, αν η νέα σου αγορά θα συνδυαστεί με τα παλιά σου ρούχα ή αν έκανες καλά που τελικά που πήρες αυτό το ζευγάρι γόβες. Όλα αυτά θα ήταν πολύ εύκολα να απαντηθούν αν είχες ένα ειδικό. Τώρα λοιπόν έχεις!

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα, είμαι σε περίοδο διατροφής γιατί για λόγους υγείας πήρα πολλά κιλά. Πλέον δυσκολεύομαι αρκετά στα ρούχα γιατί ότι έχω δε μου κάνει. Είμαι 1,64 και 90 κιλά. Μου αρέσουν πολύ τα παντελόνια και τα φορέματα. Συνήθως φοράω στενά τζιν και φαρδιά φορέματα. Τι θα μπορούσατε να μου προτείνετε;

Aπάντηση

Κατ αρχήν να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία στον στόχο σου, αυτή την περίοδο που συνεχώς θα αλλάζεις βάρος καλό θα ήταν να μην κάνεις πολλές επενδύσεις σε ρούχα εφόσον θα δεις το σώμα σου να αλλάζει σιγά σιγά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τζιν σου που σίγουρα θα το συνδυάσεις με άνετα πλεκτά ή πουκάμισα εφόσον ακόμη ο καιρός το επιτρέπει και ναι κάποια μακριά φορέματα με όμορφα χρώματα που θα σε ανανεώσουν. Στην εταιρεία Parabita θα βρεις αρκετές επιλογές για να ανανεώσεις τώρα λίγο την ντουλάπα σου.

Parabita

Ερώτηση 2

 Καλησπέρα, έχω αγοράσει το φόρεμα της φωτογραφίας σε ροζ -μωβ χρώμα έντονο και θα ήθελα την βοήθεια σας στο τι παπούτσι και πανωφόρι αλλά κ ύφος θα ταίριαζε. Γίνομαι νονά σε 10 μέρες. Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Φίλη μας θα σου προτείναμε να συνδυάσεις το φόρεμα σου με μπεζ γόβες και ένα ωραίο λευκό παλτό για να φωτίσεις του σύνολο και να του δώσεις ένα daily ύφος αφού είσαι νονά και η βάφτιση θα γίνει πρωί λογικά. Στην εταιρεία NAK Shoes θα βρεις πολλά σχέδια για να διαλέξεις εμείς σου δείχνουμε ένα ενδεικτικό και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

NAK Shoes

 

Ερώτηση 3

Γεια σας, μου έχουν κάνει δώρο το συγκεκριμένο jacket. Eίμαι κοντούλα, αδύνατη σχετικά και 33 ετών. Πως θα μπορούσα να το φορέσω; Θα ήθελα πολύ να με βοηθήσετε.

Απάντηση

Γειά σου φίλη μας, το jacket αυτό ταιριάζει πολύ με τζιν, t shirt και αυτό το jacket από επάνω. Η περίσταση θα ήταν ένα ποτό μία βόλτα με τις φίλες σου ή κάλεσμα σε σπίτι. Τώρα με την πανδημία λίγο δύσκολο να το φορέσεις αλλά αργότερα θα το χαρείς με το τζιν σου σε πολλές βόλτες.

Ερώτηση 4

 Καλησπέρα σας. Έχω ένα παλτό καμηλό, αρίστης ποιότητάς σε γραμμή Α. Βλέπω διάφορα παλτό που είναι τώρα της μόδας.
Παρακαλώ πείτε μου αν μπορώ να το βάλω και πως να το συνδυάσω.

Απάντηση

Βεβαίως και να το βάλεις είναι ένα κλασικό κομμάτι το camel παλτό και τώρα θα το χαρείς περισσότερο από ποτέ. Δες το σχετικό μας άρθρο και πάρε ιδέες για στιλάτα σύνολα.

Ερώτηση 5

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω να μπορώ να συνδυάσω ένα βελούδινο φόρεμα για του αγίου Βαλεντίνου μέσα στο σπίτι με γόβες για δείπνο.

Απάντηση

Πολύ ωραία ιδέα, ναι να το φορέσεις με γόβες αν και θα μπορούσες να βάλεις και πέδιλα για μια πιο θηλυκή εμφάνιση αφού θα είσαι μέσα στο σπίτι.

Ερώτηση 6

Μπορώ να αγοράσω τώρα ένα παντελόνι μαύρο που να φοριέται και το καλοκαίρι;

Απάντηση

Ναι βεβαίως και μπορείς να αγοράσεις ένα μαύρο παντελόνι all season αφού τα περισσότερα που βρίσκεις στην αγορά είναι από ύφασμα που φοράμε όλο τον χρόνο και δεν έχεις εποχές. Απέφυγε τα μάλλινα και διάλεξε ένα με αρκετό βαμβάκι στην σύνθεση για να έχεις την τέλεια θερμοκρασία όλο τον χρόνο.

 

 

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164