Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Στείλε ότι σε απασχολεί για το στιλ σου, για τα  ρούχα και τα αξεσουάρ σου, για τους συνδυασμούς που σκέφτεσαι να κάνεις και έχεις ενδοιασμούς στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Γεια σας, συγχαρητήρια για την στήλη σας. Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να συνδυάσω δερμάτινη φούστα με σουέτ μπότες; Σας ευχαριστώ

Απάντηση

Βεβαίως και μπορείς όσο ο καιρός το επιτρέπει γιατί μπαίνουμε στην Άνοιξη και αν θες να συνεχίσεις να φοράς δερμάτινη φούστα καλό θα ήταν να την συνδυάσεις με ανοιξιάτικα παπούτσια loafers ή ankle boots χωρίς καλσόν.

Pinterest

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας, θα γίνω νονά και ήθελα την γνώμη σας αν θα ταίριαζε στην περίσταση να φορέσω κοστούμι. Αλλιώς, θα ήθελα τις προτάσεις σας για να ξεφύγω από το συνηθισμένο φόρεμα. Η βάφτιση θα γίνει τον Μάιο.

Απάντηση

Γιατί να μην ταιριάζει; Αν το προσωπικό σου στιλ είναι masculine να το κρατήσεις και για την βάφτιση απλά διάλεξε ένα κουστούμι με χρώμα ή λευκό και δώσε πιο spring mood στην εμφάνιση αποφεύγοντας το κλασικό μαύρο.

Pinterest

 

Ερώτηση 3

Καλησπέρα!!!θα ήθελα να συνδυάσω αυτό το μαγιό που είναι σε απόχρωση rose gold και θα ήθελα ένα σλιπ που να ταιριάζει σαν χρώμα…τι θα μπορούσα να επιλέξω;

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να δώσεις στο μαγιό σου ένα retro στιλ και να το συνδυάσεις με ψηλόμεσο λευκό ή μαύρο. Το gold είναι ήδη πολύ έντονο οπότε ένα άλλο έντονο χρώμα δεν θα είχε safe αποτέλεσμα.

Pinterest

 

Ερώτηση 4

Τα λευκά τζιν είναι ακόμη στην μόδα μπορώ να βάλω ένα περσινό μου;

Απάντηση

Τα λευκά τζιν είναι κλασική λύση για την άνοιξη( και όχι μόνο)  και ναι να το φορέσεις πολύ ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός!

Pinterest

Eρώτηση 5

Έχω από πέρσι ένα ζευγάρι πλατφόρμες εσπαντρίγες σε μπεζ χρώμα, θα τις φορέσω και φέτος είναι τάση;

Απάντηση

Φίλη μου οι εσπαντρίγες είναι το καλοκαιρινό παπούτσι που σπανία φεύγει από την μόδα και αν έχει και ένα basic χρώμα όπως το δικό σου είναι σίγουρα μία πολύ καλή επένδυση. Ναι να τις συνδυάζεις και φέτος με όλα σου τα spring summer looks.

Pinterest

Eρώτηση 6

Τα λευκά ρομαντικά πουκάμισα ταιριάζουν με μπεζ παντελόνι στο γραφείο;

Απάντηση

Φίλη μας τα λευκά ρομαντικά πουκάμισα έχουν ένα στιλ πιο dreamy και δεν συνδυάζονται εύκολα με formal κομμάτια. Αν το μπεζ παντελόνι σου έχει μία πιο χαλαρή γραμμή μπορείς να τα βάλεις μαζί. Διαφορετικά βάλε το top σου με ένα τζιν ή ένα άλλο παντελόνι σε πιο cool ύφος.

Pinterest

 

 

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164