Site icon TLIFE

Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Q&A

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ότι σε απασχολεί για το στιλ σου, τα ρούχα σου, τους συνδυασμούς σου, στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Αγαπημένο μου Τlife γειά σου…έχω πάρει το συγκεκριμένο φόρεμα.. θέλω αν του βάλω ζωνάκι αλλά δεν ξέρω τι  και αν του πάει. Επίσης, θα ήθελα να με συμβουλέψεις με την τσάντα και τα παπούτσια.

Aπάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι τέλειο και μας αρέσει πολύ. Όχι δεν θα βάλεις ζωνάκι γιατί έχει αυτό το σχέδιο με την σφηκοφωλιά που δεν του ταιριάζει. Θα το αφήσεις να πέφτει έτσι ωραίο χαλαρό και θα είσαι πολύ στιλάτη. Σε παπούτσια συνδύασε το με minimal πέδιλα που έχουν χαμηλό τακούνι και μια ωραία shoulder every day τσάντα για μέσα στην πόλη. Αργότερα με clogs και ψάθινη τσάντα στις διακοπές σου.

 Ερώτηση 2

Γεια σας. Είμαι η μητέρα της νύφης .Ο γάμος θα γίνει στις 4/9 κοντά σε θάλασσα. Τι προτείνετε να φορέσω. Ψάχνω εδώ και 6 μήνες και δεν έχω καταλήξει κάπου. Ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη μας ψάχνεις εδώ και 6 μήνες για ένα outfit που είναι καλοκαιρινό πως να βρεις κάτι; Tα μαγαζιά θα φέρουν ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σύνολα τώρα οπότε έχεις όλο τον χρόνο να δεις τι θα βάλεις. Σε γενικές γραμμές για την εποχή και την τοποθεσία ταιριάζουν φορέματα σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και midi γραμμή. Δοκίμασε αν θες κάποια και στείλε μας φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

Pinterest

 

Ερώτηση 3

Γειά σας καλό απόγευμα. Έχω ένα ζευγάρι λευκά μποτάκια με χαμηλό τακούνι να τα φορέσω και φέτος είναι μόδα;

Aπάντηση

Βεβαίως και να τα φορέσεις είναι τάση και φέτος και ειδικά τώρα με τζιν και σακάκι θα δείξουν τέλεια!

Pinterest

 

Eρώτηση 4

Θέλω να επενδύσω σε μία καινούργια τσάντα τι είναι φέτος στην μόδα;

Aπάντηση

Φίλη μας σε πρώτη φάση θα δεις τι χρειάζεσαι δηλαδή: μία τσάντα tote μία shloulder για να την κρατάς πολύ και με όλα σου τα σύνολα. Σε δεύτερη φάση κάνε μία έρευνα αγοράς να δεις στο budget  που έχεις τι υπάρχει και μετά αποφάσισε τι σου ταιριάζει τελικά. Δες και αφιέρωμα μας στις φετινές τάσεις για να είσαι ενημερωμένη και για τα τρέχοντα trends.

Eρώτηση 5

Μέχρι πότε φοράμε το δερμάτινο παντελόνι;

Aπάντηση

Φίλη μας το φοράμε μέχρι η θερμοκρασία να μην το επιτρέπει άλλο. Τώρα άνετα με πουκάμισα αλλά μόλις πιάσουν οι ζέστες ας το αφήσουμε στην άκρη για το φθινόπωρο ξανά

Pinterest

Eρώτηση 6

Με μαύρη πλισέ φούστα μπορώ να συνδυάσω ένα γαλάζιο πουκάμισο στο γραφείο;

Aπάντηση

Βεβαίως και μπορείς και είναι ένας πολύ ωραίος συνδυασμός. Επίσης με λευκό και με πουά πουκάμισο μπορείς να την σετάρεις και να έχεις πολλά office looks με την αγαπημένη σου φούστα.

Pinterest

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr