“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας,θα ήθελα την βοήθεια σας…έχω ένα γάμο και αγόρασα ένα φόρεμα χρώματος γκρι ανοιχτό αρζάν σε στιλ αρχαιοελληνικό. Θα ήθελα την γνώμη σας για το χρώμα των παπουτσιών και τσάντας..λόγω χαρακτήρα θα προτιμούσα όχι κάτι κλασικό αλλά πιο extreme…ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας το στιλ του φορέματος που έχεις επιλέξει είναι πολύ συγκεκριμένο οπότε καλύτερ να μην πειραματιστείς πολύ με το styling αν θέλεις να διατηρήσεις κομψό το look σου. Θα σου προτείνουμε λοιπόν να επιλέξεις στα αξεσουάρ σου τις μεταλλικές αποχρώσεις -ασημί, χρυσό ή και ροζ χρυσό.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας! Σε λίγες μέρες έχω ένα γάμο και επέλεξα να βάλω ένα κόκκινο ασύμμετρο φόρεμα το οποίο θα συνδυάσω με nude πέδιλα και χρυσά κοσμήματα. Ήθελα λοιπόν να μου πείτε για χρώμα στα νύχια τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια. Να αναφέρω ότι το γαλλικό στα πόδια δε μου αρέσει καθόλου. Επίσης, είναι εντάξει να βάλω και κόκκινο κραγιόν; Περιμένω την άμεση απάντηση σας γιατί ο γάμος είναι πολύ κοντά! Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας μιας και το outfit σου ακούγεται αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του θα σου προτείνουμε να κρατήσεις ήπιους τόνους στο μακιγιάζ σου. Στα νύχια προτίμησε μια nude απόχρωση που είναι chic και ασφαλής ενώ στο μακιγιάζ σου φυσικές αποχρώσεις έτσι ώστε να αναδείξεις το ρούχο σου. Κόκκινο κραγιόν θα μπορούσες ενδεχωμένως να φορέσεις στην περίπτωση μόνο που δεν φορέσεις κοσμήματα ή είναι πολύ διακριτικά. Καλή επιτυχία!


Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για τις συμβουλές σας.
Έχω αγοράσει λευκό (off white) σύνολο, μακριά παντελόνα με αμάνικο γιλέκο και μπλουζάκι δαντέλα από μέσα για γάμο.
Παρακαλώ τις συμβουλές σας για παπούτσια, τσάντα και κοσμήματα. Σκέφτομαι κάτι σε έντονο χρώμα για να σπάει λίγο και να μην είναι πολύ επίσημο. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας καταρχήν πρέπει να σου πούμε ότι το λευκό και το cream δεν είναι σωστές επιλογές για καλεσμένη σε γάμο για ευνόητους λόγους. Εφόσον όμως έχεις ήδη αγοράσει τα κομμάτια θα σου προτείνουμε να κρατήσεις το επάνω ή το κάτω μέρος και να κάνεις έναν συνδυασμό είτε με παστέλ ή με ένα άλλο ουδέτερο χρώμα όπως navy blue που είναι πολύ κομψό. Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις τη λευκή σου παντελόνα και να τη συνδυάσεις με ένα ωραίο off-the-shoulders top σε γαλάζιο, ροζ ή και εμπριμέ και να ολοκληρώσεις το look με ένα ζευγάρι nude platform sandals. Eναλλακτικά μπορείς να κρατήσεις το τοπ με το γιλέκο και να το ταιριάξεις με μια παντελόνα σε σκούρο μπλε και πέδιλα σε έντονο χρώμα, όπως σκούρο κίτρινο.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, θέλω να φορέσω μαύρο παντελόνι με λευκή μπλούζα με δαντέλα και λεπτά τιραντάκια και να τα συνδυάσω με nude γόβες λίγο ‘παρτές’. Θέλω να σας ρωτήσω αν μπορώ να τις βάλω χωρίς καλτσάκι βράδυ και με τι πανωφόρι και κοσμήματα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων..Γιωτα 33 ετών!

Απάντηση
Φίλη μας εννοείται θα τις βάλεις χωρίς καλτσάκι τις γόβες σου και θα συμπληρώσεις το look με χρυσά κοσμήματα. Αν κρυώνεις ένα ωραίο σακάκι στους ώμους ριγμένο θα δώσει sophistiacated ύφος στην εμφάνισή σου.

Ερώτηση
Γεια σας, μέσα στο καλοκαίρι έχω πάρα πολλούς γάμους και έχω επιλέξει το παρακάτω φόρεμα, με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω ? Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι ιδανικό για καλοκαιρινούς γάμους. Μπορείς να το συδνυάσεις με flat σανδάλια στους γάμους που είναι πιο free style και με χρυσά αξεσουάρ -σκουλαρίκια ή βραχιόλια ενώ σε γάμους στην πόλη με πλατφόρμες ή πέδιλα με χοντρό τακούνι.


Ερώτηση

Κορίτσια μου βοήθεια !!! Βαφτίζω την κόρη μου πρωί στις 12/6 στην πόλη και θέλω κατι απλό αέρινο και σικ. Σας αρέσει η επιλογή μου ;;;; Αν ναι, με τι αξεσουάρ -τσάντα ,παπούτσια, μπιζού…είμαι μελαχρινή με μακριά μαλλιά και ανοιχτό δέρμα μου πάει το κοραλί..περιμένω με αγωνία!!!!

Απάντηση
Φίλη μας πιάσε τα μαλλιά σου χαλαρά, φόρεσε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια με χρυσό και χρώμα και συνδύασε το σύνολό σου με platform πέδιλα σε λευκό χρώμα.

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Θέλω την βοήθειά σας γιατί έχω πελαγώσει!! Τέλη Μαΐου παντρεύεται ο αδερφός μου -ο γάμος γίνεται απόγευμα κοντά στην παραλία και πήρα το πιο κάτω φόρεμα αλλά εχω διαφωνία με την μητέρα μου η οποία υποστηρίζει οτι είναι πολύ πρόχειρο!! Μπορώ να εχω την συμβουλή σας;; Πως σας φαίνεται;;

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου δεν είναι καθόλου πρόχειρο είναι πάρα πολύ ωραίο.Το μόνο που έχεις να λύσεις είναι το πάρτι στην παραλία που αν γίνει πάνω στην άμμο τότε θα πρέπει να αλλάξεις τα ψηλοτάκουνα και να συνδυάσεις ενα ζευγάρι flat sandals ή medium platforms για να μπορέσεις να κινείσαι άνετα.


And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164