Σε αυτές τις συλλογές θα βρεις τα πιο στιλάτα γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι αξεπέραστο αξεσουάρ και κάθε χρόνο οι τάσεις αλλάζουν. Φέτος από νωρίς ξεχώρισαν οι εξής συλλογές με τα πο στιλάτα σχέδια που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν!

Chloe

Το περασμένο καλοκαίρι η Kering Eyewear ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον παριζιάνικο Οίκο Chloé, προσθέτοντας μια ακόμη εμβληματική μάρκα στο ήδη εντυπωσιακό portfolio της. Η πρώτη συλλογή που προκύπτει από αυτή τη συνεργασία είναι η συλλογή γυαλιών για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, η οποία ήδη διατίθεται στην Ελλάδα από την DELUX HELLAS, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Kering Eyewear.

Συνδυάζοντας την μποέμ διάθεση της δεκαετίας του ’70 με την αβίαστη κομψότητα, η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Chloé αποπνέει χάρη και αυτοπεποίθηση, αναδεικνύοντας το όραμα του Οίκου για τη σύγχρονη θηλυκότητα. Τα σχήματα είναι ρευστά και ελαφριά, φωτεινά και χαρούμενα. Οι εποχιακές τάσεις αγκαλιάζουν μια λεπτή και ποιητική παλέτα, που κυμαίνεται μεταξύ ζεστών αποχρώσεων και ζωηρών τόνων σε συνδυασμό με ντεγκραντέ φακούς. Εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία ορίζουν όλη τη συλλογή, που απηχεί την αισθητική και την περίπλοκη χειροτεχνία του Οίκου Chloé.

Αlaia

Τα χαρακτηριστικά διακοσμητικά στοιχεία του Alaïa και οι κομψοί σκελετοί βρίσκονται στα θεμέλια της νέας συλλογής γυαλιών Alaïa, με τη μοναδική προσέγγιση savoir-faire στον μοντέρνο σχεδιασμό. Την ίδια ώρα που τα χαρακτηριστικά της υπογραφής του Οίκου διακρίνουν και αναβαθμίζουν κάθε μοντέλο, οι όγκοι και τα υλικά ωθούνται απαλά στα άκρα, για να δημιουργήσουν συμπαγή και γλυπτά σχήματα ή πιο λεπτές σιλουέτες. Τα γυαλιστερά κόκαλα αποδίδονται σε υπερμεγέθεις σκελετούς, αγαλματώδεις και σαγηνευτικούς. Γυαλιστερό μέταλλο χρησιμοποιείται σε λεπτό σκελετό, ανανεώνοντας το μοντέλο Cat-Eye με βελτιωμένη γοητεία.

Οι λεπτομέρειες που εμπνέονται από την haute couture συλλογή εφαρμόζονται με εντυπωσιακή ακρίβεια και τεχνική υπεροχή. Πειραματιζόμενοι με την παράδοση και τον νεωτερισμό, η κάθε διακοσμητική πινελιά έρχεται ως καθαρή έκφραση διαχρονικότητας και πολυπλοκότητας. Το motif Petal ανθίζει με διάτρητα εφέ και κομψούς συνδυασμούς από τρουκς και σμάλτο. Ένα περίπλοκο μοτίβο Oeillet, φτιαγμένο με γυαλισμένες οπές, δίνει μια απαλή τρισδιάστατη πινελιά με ασημί λάμψη. Κομψότητα και αισθησιασμός χαρακτηρίζει τη συλλογή, με επισφράγισμα κάθε δημιουργία να εμπλουτίζεται με το λογότυπο της Alaïa και τις εμβληματικές διακοσμήσεις.

Montblanc

Η νέα συλλογή Montblanc Eyewear συνδυάζει την προηγμένη δεξιοτεχνία με εκλεπτυσμένο στιλ σε μια ολοκληρωμένη γκάμα γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως, που αναδεικνύουν τους αισθητικούς κώδικες του Oίκου με σύγχρονες πινελιές. Συγκεκριμένα, οι σκελετοί οράσεως της συλλογής έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση.  Vintage αίσθηση στους κοκάλινους σκελετούς που ενισχύονται με το νέο μοτίβο Montblanc M_Gram 4810 που είναι ορατό μέσω της διαφάνειας στους βραχίονες Αυτή η κομψή προσθήκη συνδυάζεται με το χαρακτηριστικό ντεκόρ snowcap ως αναγνωρίσιμο σημάδι διαχρονικής πολυπλοκότητας. Η εξαιρετική ευελιξία ενισχύεται μέσω ενός μεταλλικού στοιχείου-κλιπ με λεπτομέρεια διπλής γέφυρας και το λογότυπο γραμμάτων της μάρκας.

 Η καθαρή κομψότητα αγκαλιάζει τη μέγιστη λάμψη με slim σκελετούς σε φωτεινό μέταλλο, που προκαλούν το βλέμμα με το εμβληματικό σχέδιο Meisterstück στην κυλινδρική τομή των βραχιόνων. Ευθυγραμμισμένοι και εύκολοι στη χρήση, οι σκελετοί εμπλουτίζονται διακριτικά με το ντεκόρ snowcap, οι τρεις δακτύλιοι δανείζονται από τις γνωστές πένες, ενώ οι βραχίονες είναι έτσι κατασκευασμένοι ώστε να αποδίδουν βέλτιστη άνεση. Η έννοια της απόλυτης άνεσης ενισχύει μια νέα επιλογή από διακριτικούς σκελετούς οράσεως. Οι μετώπες είναι κατασκευασμένες από τιτάνιο made in Japan, ενώ οι βραχίονες από B-τιτάνιο για προσαρμόσιμη εφαρμογή. Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες υποστηρίζουν επιπλέον τη σταθερότητα και την ευελιξία, καθώς κάθε στυλ αποδεικνύεται εξίσου λειτουργικό και άνετο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164