Σου φέρνουμε το πιο sexy trend της άνοιξης… στα πόδια σου!

H άνοιξη σίγουρα θέλει χρώμα και ενώ ο καιρός έχει αλλάξει, εσύ ακόμα δεν αισθάνεσαι έτοιμη για.. πόδια έξω! Γι’ αυτό και η εταιρία Calzedonia σου έχει ετοιμάσει μία super collection που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει, αφού είναι ακριβώς ό,τι ψάχνεις αυτή την περίοδο!


Κλασικό, αλλά και έντονο, το animal print ήταν το must της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας κατά τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, ενώ έχει μια μοναδικά διαχρονική απήχηση. Έχει την δυνατότητα να φορεθεί ως total look ή να αποτελέσει ένα εντυπωσιακό στοιχείο αντίθεσης σε οποιοδήποτε ντύσιμο. Τώρα, λοιπόν, είναι η στιγμή να βρεις τα πιο ωραίο σχέδια με αυτό το διαχρονικό print στα καταστήματα Calzedonia.

Kαλσόν, καλτσάκια και κάλτσες είναι έτοιμα να σου φτιάξουν την διάθεση. Το λεοπάρ είναι αειθαλές και επανέρχεται στη μόδα ανά δεκαετία, καθώς ανανεώνεται, μεταμορφώνεται και προσαρμόζεται στο στυλ της κάθε εποχής. Τις τελευταίες σεζόν, έχει γίνει και πάλι επίκαιρο και έχει επεκταθεί σε καλσόν, leggings και κάλτσες. Γι’ αυτό στα Calzedonia κυριαρχεί στα prints και επιλέγοντάς το θα έχεις αμέσως μια super εμφάνιση.

Τα leopard, zebra και snakeskin prints δεν προσφέρονται μόνο στους κλασικούς τόνους, αλλά και σε ανανεωμένες εκδοχές τους, με φωτεινά, τολμηρά χρώματα, που χωρίς αμφιβολία θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Τόλμησέ τα και εσύ και ανάδειξε την θηλυκή πλευρά σου, με τις σωστές επιλογές!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164