Site icon TLIFE

Στείλε ότι απορία έχεις για το στιλ σου-Η fashion editor του Tlife απαντάει όλα

Τώρα το καλοκαίρι το στιλ μας αλλάζει. γίνεται πιο ανάλαφρο και πιο sexy. Aν θες να ανανεωθείς και να προσθέσεις νέα κομμάτια στην ντουλάπα σου, αν δεν ξέρεις πως να συνδυάσεις τα περσινά, αν έχεις αξεσουάρ που δεν είσαι και πολύ σίγουρη οτι τα φοράς και φέτος και γενικά αν έχεις απορίες για το στιλ σου τότε η λυση είναι: styling@tlife.gr

H fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα απαντάει σε όλες σου τις ερωτήσεις, αν θες στέλνεις και φωτογραφίες και πλέον έχεις και εσύ τον δικό σου προσωπικό στιλίστα! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Γειά σου Σοφία, έχω ανακαλύψει από πέρσι μία φούστα με λαχούρια και φουντάκια στο κάτω μέρος κάπως boho. Μπορώ να την βάλω στην πόλη;

Aπάντηση

Φίλη μου εννοείτε ότι μπορείς να βάλεις μία boho φούστα στην πόλη αρκεί να την συνδυάσεις σωστά. Ιδανικά φόρεσε την με σανδάλια και ένα φανελάκι, ενώ κράτησε μία υφασμάτινη τσάντα αντί για δερμάτινη ή μία ψάθινη και είσαι οk!

Pinterest

Ερώτηση 2

Θα πάω σε ένα γάμο στην Σύρο τέλος Αυγούστο και έχω διαλέξει αυτό το φόρεμα ( μην βάλετε την φωτογραφία) αλλά δεν είμαι σίγουρα για τα παπούτσια. Με τι θα το συνδυάζατε εσείς;

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου ταιριάζει πολύ με flat mules που θα του δώσουν ένα πιο σοφιστικέ αλλά στιλάτο ύφος και θα είσαι σωστή για το location.

Pinterest

Eρώτηση 3

Το λευκό μου παντελόνι έχει αρχίσει να χάνει το χρώμα του τι να κάνω για να το ξαναδώ να λάμπει;

Aπάντηση

Φίλη μου υπάρχουν πολλά προϊόντα στο εμπόριο που δίνουν ξανά το λαμπερό λευκό στα ρούχα αλλά δεν ξέρω αν το ύφασμα του ρούχου σου πλένεται στο πλυντήριο. Δες το και δοκίμασε μία δύο πλύσεις με ένα λευκαντικό για να δεις αποτέλεσμα.

Ερώτηση 4

Θέλω να βρεθώ σε ένα γάμο που θα είναι στην Κόνιτσα και δεν ξέρω τι παπούτσια να βάλω εκεί. Γόβες δεν ταιριάζουν σίγουρα.

Απάντηση

Φίλη μου όχι γόβες δεν ταιριάζουν εκεί αλλά μπορείς να βάλεις πλατφόρμες άνετα με σχοινί ή σανδάλια ή flat mules ή πέδιλα με τετράγωνο τακούνι. Αν θες στείλε μία φωτογραφία τι σκέφτεσαι να βάλεις και θα σε βοηθήσω πιο αποτελεσματικά.

Ερώτηση 5

Το μαύρο μου μαγιό έχει χάσει το χρώμα του τι να κάνω να το βάψω;

Aπάντηση

Όχι φίλη μην το βάψεις αν το μαγιό σου έχασε το χρώμα του είναι καιρός να το αποχωριστείς και να βάλεις ένα καινούργιο στην ντουλάπα σου.

Ερώτηση 6

Έχω από παλιά ένα τζάκετ κόκκινο τζιν και σκέφτομαι αν μπορώ να το φορέσω, πιστεύεται είναι πολύ πασέ;

Aπάντηση

Τα denim color jacket έχουν μια vintage αίσθηση που μου αρέσουν αλλά θα ήθελα να δω πως είναι το δικό σου γοα να σου απαντήσω σωστά. Στείλε μου μία φωτογραφία όποτε θες στο styling@tlife.gr.

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr