Στις φθινοπωρινές καμπάνιες ποζάρουν μεγάλα ονόματα του modeling και πολλοί celebrities!

Αν κάτι είναι σίγουρο, είναι ότι οι καμπάνιες κάθε χρόνο προσπαθούν μέσα από τα κεντρικά πρόσωπά τους να τραβήξουν τα βλέμματα. Άλλωστε δεν αρκεί ένα ωραίο concept και μία υπέροχη συλλογή αν δεν έχεις ένα κεντρικό πρόσωπο με δυναμική! Καθώς αλλάζουμε εποχή και μπαίνουμε σιγά σιγά στο φθινόπωρο οι νέες collection αποτυπώνονται σε καμπάνιες με τέλεια concept και δυνατά ονόματα! Ας δούμε αυτές που έχουν ήδη κάνει εντύπωση με τους πρωταγωνιστές τους.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Choo (@jimmychoo)

Με το απόλυτο gothic girl Winona Ryder λανσάρει ο Jimmy Choo την νέα του συλλογή και η ηθοποιός είναι η τέλια μούσα αφού το 90s style που έχει η συλλογή είναι ένα με το dna της.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Η καμπάνια της Burberry  είναι κατεξοχήν βρετανική, γυρισμένη στη Lake District και εμπνευσμένη από τα τοπία και τους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Τα μοντέλα εμφανίζονται με moleskin, μαλλί και δέρμα με πολυεπίπεδα μπουφάν και duffle coats, αφήνοντάς μας με μια ζεστή αίσθηση προστασίας, έτοιμη να αντιμετωπίσει τους αναπόφευκτους ψυχρότερους μήνες που έρχονται. Eδώ ποζάρει η  μεγαλύτερη κόρη της Phoebe Philo, Maya Wigram, αλλά και η κόρη της Kate Moss, Lila Moss.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

Για την Chloe η Kaia Gerber είναι το απόλυτο πρόσωπο της νέας συλλογής. Το ύφος της Gerber μεταφέρει τον θεατή αμέσως  σύμπαν της Chloé  και στη γυναίκα Chloé, με επίκεντρο την αύρα, το άμεσο βλέμμα και την προσωπικότητά της, η οποία είναι αιώνια αυθεντική και σίγουρη για τον εαυτό της.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Η Prada αποφάσισε να επενδύσει στην νέα γενιά ηθοποιών για την καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024. Με πρωταγωνίστριες τις Hunter Schafer, Letitia Wright, Damson Idris, Yili Ma και Harris Dickinson, το brand τις φωτογράφησε να  επικοινωνούν σε διάφορα διαφορετικά σκηνικά για να εξερευνήσουν τις ιδέες της συζήτησης!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BOSS (@boss)

Μια άλλη μάρκα που επιστρατεύει μεγάλα ονόματα αυτή την σεζόν είναι  η Boss. Με πρωταγωνιστές τη Naomi Campbell και τη Gisele Bündchen, οι οποίες πλαισιώνονται από τον David Beckham, τον Burna Boy, τον Matteo Berrettini και τον Lee Jong-Suk για τη συνέχιση της καμπάνιας #BeYourOwnBOSS. Με γνώμονα το μοναδικό στυλ και την αυτοπεποίθηση, η BOSS υποστηρίζει τα άτομα να βρουν τη δύναμη μέσα στη φωνή τους και να είναι ο πιο αυθεντικός τους εαυτός.

Κεντρική φωτογραφία @chloe

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164