Street style: Οι stylish συμβουλές που μας δίνουν τα fashion girls του Λονδίνου

Αν αναζητάς νέες στιλιστικές ιδέες για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις πέντε ultra stylish σύνολα από street style εμφανίσεις στο Λονδίνο, τα οποία έχουν σκοπό να σε εμπνεύσουν και να αποθεώσουν τα outfit σου. Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τα looks τους, να τα αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

 

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα leopard παντελόνι και δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις, τότε από αυτό το street style θα μάθεις πολλά. Επιλέγει τοπ και αξεσουάρ σε γήινες αποχρώσεις για να δημιουργήσεις ένα “ήρεμο” αποτέλεσμα και να αποφύγεις τις παγίδες.

 

Από ότι έχεις καταλάβει τα midi φορέματα με prints έχουν την τιμητική τους. Μπορείς άνετα να τα συνδυάσεις με μαύρες μπότες και μαύρα αξεσουάρ για να του δώσεις ένα daily ύφος και να το φορέσεις όλη μέρα.

 

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της σεζόν και το προτείνουν ανεπιφύλακτα οι σχεδιαστές. Μπορείς λοιπόν, να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου σε τοπ και τσάντα και να το συνδυάσεις με μαύρο παντελόνι και παπούτσια.

 

Φοράς το ανδρικό blazer με ένα θηλυκό φόρεμα και δίνεις διαφορετικό twist στις εμφανίσεις σου. Φόρεσε μπότες που ταιριάζουν με τα basic items, μόνο που δεν θα πρέπει να φαίνεται καθόλου δέρμα από τα πόδια σου.

 

Αν θέλεις η σιλουέτα σου να φαίνεται πιο ψηλή και αδύνατη, τότε πόνταρε στη μονοχρωμία και στο total neutral look που δίνει sophisticated style στο όλο σύνολο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164