Street style: Πάρε έμπνευση από τα fashion icons της Νέας Υόρκης και ανανέωσε τις εμφανίσεις σου

Αν αναζητάς νέες στιλιστικές ιδέες για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις πέντε ultra stylish σύνολα από street style εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη, τα οποία έχουν σκοπό να σε εμπνεύσουν και να αποθεώσουν τα outfit σου. Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τα looks τους, να τα αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

 

Η ολόσωμη ζιπ κιλότ είναι ένα κομμάτι που απέκτησες το καλοκαίρι. Μην την αποθηκεύσεις ακόμα στο πατάρι, αφού μπορείς να τη χαρείς με ένα δαντελένιο τοπ από μέσα και γόβες.

 

Το total black είναι μια safe επιλογή που μπορείς να κάνεις. Για να έχεις ένα πιο κομψό αποτέλεσμα, επέλεξε να φορέσεις ένα μαύρο statement σακάκι, loafers και μια chain bag την οποία θα κρατήσεις σαν clutch.

 

Μπορείς ακόμα και αυτήν την εποχή να φορέσεις ένα σατέν slip dress με τον εξής τρόπο: βάζεις από πάνω ένα σακάκι ή ένα παλτό, προσθέτεις μια ζώνη στη μέση και ολοκληρώνεις με τις αγαπημένες σου γόβες.

 

Το pyjama set είναι huge trend και μας αρέσει πολύ. Φόρεσέ το με θηλυκά παπούτσια και πολύτιμα κοσμήματα για πιο luxe αποτέλεσμα. Αν κρυώνεις ρίξε ένα παλτό ή μια γούνα στους ώμους.

 

Για να έχεις ένα φουτουριστικό αποτέλεσμα, συνδύασε τα ugly sneakers με μια loose ολόσωμη φόρμα και tiny γυαλιά ηλίου. Οι μεγάλοι οίκοι τα λανσάρουν στιλιστικά με αυτόν τον τρόπο και τα street styles τα αναδεικνύουν έτσι ακριβώς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164