Site icon TLIFE

Street style: Πέντε looks για να πάρεις έμπνευση και να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου

Αν αναζητάς νέες στιλιστικές ιδέες για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις πέντε ultra stylish σύνολα από street style εμφανίσεις στο Παρίσι, τα οποία έχουν να μας διδάξουν πολλά.

Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τα looks τους, να τα αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν

 

Τα neon χρώματα είναι μια δυνατή τάση που λανσάρουν οι οίκοι και βλέπουμε συχνά – πυκνά στα street styles. Μπορείς να φορέσεις έντονο κίτρινο, πράσινο ή ροζ και να το αναδείξεις με μαύρο, γκρι ή ακόμα και εκρού.

 

Το καρό παλτό είναι must για τη φετινή σεζόν. Προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα σκουρόχρωμο mom jeans και γόβες σε σκούρο χρώμα. Έτσι θα έχεις ένα σύνολο που μπορείς να ευχαριστηθείς πρωί – βράδυ.

 

Δώσε στο puffer jacket άλλο style. Φόρεσέ το με ένα ανδρικό τζιν, γύρισε το ρεβέρ και ολοκλήρωσε με sock boots. Τέλεια ιδέα και ιδανική για τις πολύ κρύες μέρες.

 

Σε μια daily εμφάνιση φόρεσε τη midi φούστα σου με ένα πουλόβερ, πρόσθεσε μια ζώνη για να τονίσεις τη μέση και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μπότες.

 

Το κρύο δεν είναι εχθρός του στιλ. Αντιθέτως, μπορείς να κάνεις τέλειες και ευφάνταστες εμφανίσεις “παίζοντας” με τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου. Μπορείς να φορέσεις ένα loose παντελόνι και να το αναδείξεις με ένα oversized πλεκτό, ένα ανδρικό σακάκι κι ένα μακρύ παλτό. Σε παπούτσια διάλεξε τα αγαπημένα σου μποτάκια.

© 2024 tlife.gr